2 Dakikada Yazılan Antrenman Programım

Zorlayarak peşinden koşa koşa yazdırdığım antrenman programım 2 dakikada yazıldı biraz kuşkulandım 6 aydır gidiyorum son 2 ayı düzenli olarak beslenmeme de dikkat ediyorum.

Boy: 1.83
Kilo: 79
Yağ: 13.9%

1.Gün
ChestPress
Bench Dumbell Fly
Inc Dumbell Press
Inc Dumbell Fly

Bb Curl
Hammer Curl
Scout Curl
bu kadar....

Zorlayarak peşinden koşa koşa yazdırdığım antrenman programım 2 dakikada yazıldı biraz kuşkulandım 6 aydır gidiyorum son 2 ayı düzenli olarak beslenmeme de dikkat ediyorum.

Boy: 1.83
Kilo: 79
Yağ: 13.9%

1.Gün
ChestPress
Bench Dumbell Fly
Inc Dumbell Press
Inc Dumbell Fly

Bb Curl
Hammer Curl
Scout Curl
bu kadar....
Klasik idman verilmis, degisiklikler yapilabilir ancak ne bekliyorsunuz onu merak ettim, program dedigin hele baslangic seviyesindeki insanlara 2 dakika da yazilir...

Klasik idman verilmis, degisiklikler yapilabilir ancak ne bekliyorsunuz onu merak ettim, program dedigin hele baslangic seviyesindeki insanlara 2 dakika da yazilir...
bu yazdırılan 3. program 2.programımda 12 hareket daha fazla set ve tekrar vardı bunda sadece bunlar ve çok çok az.ben ekleme yapmak istiyorum kendilerine mecbur kalmadan..bu programa başka ne eklenebilir hocam ?

Önemli olan hareketlerin hakkını vermen,benim görüşüm buna ek olarak dips ekleye bilirsin.programlar mucize yaratmaz çalıştığım ağırlık şiddeti ve sıklığı önemlidir.beslenme ,dinlenmek vs vs

Vücudunun eksikleri analiz edilerek yazılmış harika bir program !! Boşverin bu tarz bench press, fly, incline bla bla şeklinde yazılmış programları. Ya düzgün bir antrenör tarafından beslenmene, vücut yapına, eksiklerine ve isteklerine uygun bir programı uygula ya da internette bulunan ve uygulanıp sonuç alınmış yüzlerce programdan birini seç.

Vücudunun eksikleri analiz edilerek yazılmış harika bir program !! Boşverin bu tarz bench press, fly, incline bla bla şeklinde yazılmış programları. Ya düzgün bir antrenör tarafından beslenmene, vücut yapına, eksiklerine ve isteklerine uygun bir programı uygula ya da internette bulunan ve uygulanıp sonuç alınmış yüzlerce programdan birini seç.
program güzel fakat ben pek yorulamıyorum ne kadar ağır yaparsam yapayım çabuk toparlanıyorum o yüzden sorun etmiştim.asıl sorun 7 antrenman olmasaydı aslında ama sanki bi kaç hareket daha eklenebilir gibi geldi bana mesela dumbell pullover ya da herhangi bir cable chest hareketlerinden bir tanesi sizce nasıl olur?

program güzel fakat ben pek yorulamıyorum ne kadar ağır yaparsam yapayım çabuk toparlanıyorum o yüzden sorun etmiştim.asıl sorun 7 antrenman olmasaydı aslında ama sanki bi kaç hareket daha eklenebilir gibi geldi bana mesela dumbell pullover ya da herhangi bir cable chest hareketlerinden bir tanesi sizce nasıl olur?
Kilon kadar bench press yapabilir musun ? Eğer yapamıyorsan hala "ağır" yapmıyorsun demektir. Önce buna yoğunlaş, istersen 10 tane izole göğüs hareketi yap yine de hiç biri seni istediğin ölçüde geliştirmeyecektir.

Istersen eklersin tabi ki:)

Bak sana ornek vereyim dun gogus idmani yaptim.

Decline dumbell press
Decline fly
Bench press machine

Evet sadece bu kadar, tricepse gectigimde elim ayagim titriyordu :)

Back
Yukarı