Berkay1852
Üye
2 hafta önce vücudum resimlerin sağ tarafındaki halindeydi 2 hafta sonra ise sol tarafı. Öncelikle belirtiyim saati saatine yemeklerimi yedim öğünleri kaçırmadım programın dışına çıkmadım hiç karın egzersizlerinide uyguladım.
Küçücükde olsa bir değişim olduğunu görmek beni çok mutlu etti
Omuzlar biraz daha iyi 2 hafta önceye göre göğüs aşağı doğru sarkıktı yogun göğüs hareketleriyle çok çok azda olsa bir toparlanma sözkonusu oldu bu arada göbeğide baya erittim çok az bişey kaldı Flexor hocamızın verdiği evde yenibaşlayanlar programı gerçekten işe yarıyor arkadaşlar hissediyorsunuz 2 hafta içerisinde birazcık gelişme oldugunu.
Not= göbeği ağırlıkla eritmedim 2 günde bir sabağ 6:30 gibi kardiyo yaptım açık havada koşu tarzında 40 45 dakika kadar
bunuda belirteyim. 95 kilodan 72 ye kadar düşüp bu kadar ilerlemişken bu sporu bırakacağımıda asla zannetmiyorum evde elimden geldiğince bir alt yapı oluşturucam spor salonunada en kısa sürede başlamayı düşünüyorum.
Küçücükde olsa bir değişim olduğunu görmek beni çok mutlu etti

Not= göbeği ağırlıkla eritmedim 2 günde bir sabağ 6:30 gibi kardiyo yaptım açık havada koşu tarzında 40 45 dakika kadar

Eklentiler
Son düzenleme: