rocky07
Üye
Kışın okulun spor salonunda çalışıyodum ama düzensiz kafama göre gidiyodum klasik hareketleri yapıyodum bazen gitmiyodum ama internette okumuştum deadliftin faydalarını deadlifti her gittiğimded mutlaka yapıyodum son aylarda 40 kg 10 x 3 yapıyodum hiç zorlanmadan düzensiz diyorum ama faydası çok oldu okula ilk gittiğim hale göre.Tabiki düzenli bi program hazılayıp uysadım çok iyi olurdu her şey her neyse zaten altyapım var yazın da sürekli vgyi forumlarndan falan her yerden takip ettim bilgilendirdim kendimi evde her gün ağır madbarz antremanları yapıyodum çok tekrarlı iyi altyapım vardı bu da 2.haftam salona başladım önden foto buladım yakında atacağım yorumlarınız önemli arkadaşlar.
Boy : 1.70
Kilo : 54
Ölçü almadım.Ve boyum için endişeliyim biliyorum genetik doktor hesapladı en fazla 1.73 olacaksın dedi ama çok yetersiz bu büyüme hormonu tedavisi olmayı bile düşünüyorum napmalıyım sizce
Boy : 1.70
Kilo : 54
Ölçü almadım.Ve boyum için endişeliyim biliyorum genetik doktor hesapladı en fazla 1.73 olacaksın dedi ama çok yetersiz bu büyüme hormonu tedavisi olmayı bile düşünüyorum napmalıyım sizce
Eklentiler
Son düzenleme: