2 kat güçlenmem mümkün müdür?

Yani şu anki gücüm kadar daha.

2 kat güçlenirsem tahmini değerlerim;

450 kg (RAW), 500 kg (Suit ve Straps) deadlift.

190 kg bench press

170 kg incline press

300 kg squat (Deadlift bele daha yönelik olduğu için ve bacaklarım o kadar kuvvetli olmadığı için squat ile arada belirgin fark var)

120 kg strict curl

940 kg total ediyor. Bench Press'in bu kadar düşük olmasının sebebi göğüs gücümün düşük olması. Zaten jinekomastim var.

Ben son derece yağlı ve kas miktarı çok düşük biriyim. En azından yağ topu gibi gözüküyorum. Düzgün bir beslenme ile, genetiğimin el verdiği ölçüde kaslanarak 2 kat güçlenmem mümkün müdür? Troll yapmıyorum, zaten yağ topu gibiyim. Karaciğerim sıkıntı çıkarabilir, zaten çok iyi değil. Eğer en iyi uzmanların yönetiminde adam gibi kür yapsaydım, yeterli sonuç alabilir miydim? Dilerim kusura bakmazsınız, bu işlere çok meraklıyım.

Bench 1 rm 95 kg ise suan düşük biraz kilon 120 üstü diye biliyorum çünkü. Kür yapmadan bile düzgün programla rahatlıkla 150 kg a bir yıl içinde gelebilirsin diye düşünüyorum vücut ağırlığın bu şekilde kalırsa. Deadlift biraz uçuk olmuş eddia hall 500 kg ile dünya rekoru kirdigina göre.. Squatta 300 kg profesyonel olarak ilgilenirsen bence yapılır

bu soru biraz kahinlik bekler gibi olmuş bizlerden.ayrıca bırakalım natural olmayı, ilaçların içinde yüzerken bile verdiğin rakamların bazılarını çıkaramayan insanlar var dünyada.o yüzden olaya bu şekilde bakmak yanlış.

şu şekilde bakalım,güncel squat ve benchiniz düşük,"göğüsüm güçsüz anatomim squata müsait değil" denemeyecek kadar güçsüz.hatta deadliftiniz bile "ötesi natural gelmez artık "diyemeyeceğiniz kadar düşük.düzgün bir programlamayla bunları geliştirmeye bakın,2 katı olur mu olmaz mı sonraki iş.

Back
Yukarı