2 parfüm arasında kaldım lütfen katılın :)

2 si arasında kaldım sizce hangisi daha çekicidir ?

• Paco Rabanne 1 Million EDT Erkek Parfüm 100 ml

Votes: 23 52,3%
  • Issey Miyake Leau Dissey 125ml Edt P.Homme Erkek Parfümü

Votes: 21 47,7%

• Total voters
    44
  • Poll closed .
arkadaşlar 2 parfüm arasında kaldım daha hiç kullanmışlığım yok 2 sinide forumdaki ufak gezintilerde bu parfümlerin övüldüğünü gördüm sizce hangisi ?
NOT: (lütfen kullananlar yazsın)

Paco Rabanne 1 Million EDT Erkek Parfüm 100 ml

&

Issey Miyake Leau Dissey 125ml Edt P.Homme Erkek Parfümü

Paco Rabanne'yi çok kullanan var spor salonunda bile çok kişide görüyorum :)

Christian dior - Dior homme intense 'yi de araştırmanı öneririm kış için.

Paco Rabanne'yi çok kullanan var spor salonunda bile çok kişide görüyorum :)

Christian dior - Dior homme intense 'yi de araştırmanı öneririm kış için.

kardeşim o senin dediğin çok pahalı ya paco rabannedede herkes kullanıyor diyosan eğer issey miyake kalıyor tek seçenek ama paco nun kokusunu bilmiyorum ama çevremde kullanan olduğunuda sanmıyorum.

İki parfüm de birbiriyle alakasız. One Million kış kokusudur Issey ise yaz. Şu sıralar kullanıcaksan Issey daha iyi bi seçim olur ama bu parfümler çok yaygın. Sana tavsiyem daha az kullanılan parfümleri tercih etmen. Yani herkesle aynı kokmak için o kadar para verme bence.

Paco rabanne şuan dolabımda ve 2.şişe bitmek üzere arkadaşım kış için düşünüyorsan hiç düşünmeden paco rabanne one million al yorumlara aldanma hiç git kokusunada bir bak zaten alıcaksın kalıcılığı mükemmeldir farkedilirdir ;) YKM de indirimdeydi en son normalde 100 lüğü 180 fln olması lazım indirimde YKM 135 Tl mi ne almıştım.

Her iki ürünün testerlarını üzerinde dene... Hangisi hoşuna giderse onu al, hatta yanında birileri varsa onların fikrini de alabilirsin, parfüm her insan üzerinde farklı durur.

İki parfüm de birbiriyle alakasız. One Million kış kokusudur Issey ise yaz. Şu sıralar kullanıcaksan Issey daha iyi bi seçim olur ama bu parfümler çok yaygın. Sana tavsiyem daha az kullanılan parfümleri tercih etmen. Yani herkesle aynı kokmak için o kadar para verme bence.

biri yaz 1 i kış demişsinde ben 2 sinide kış diye biliyordum demek ben yanlış biliyormuşum. kış için alıcam okullar acıldığından itibaren işte. bide etrafımda bu tür parfüm kullananların olduğunu sanmıyorum.

Her iki ürünün testerlarını üzerinde dene... Hangisi hoşuna giderse onu al, hatta yanında birileri varsa onların fikrini de alabilirsin, parfüm her insan üzerinde farklı durur.

bulunduğum yerde bu çeşit kaliteli parfüm satmıyorlar o yüzden sizin tavsiyelerinizle internetten sipariş vermeyi düşünüyordum.

paco rabanneyi internetten alıcaksan hiç alma yada çok araştır öyle al sahtesi çok piyasada :)
ayrıca testerların hepsi aynı derecede güzel kokmuyor bazıları daha ağır oluyor bazıları daha güzel oluyor :D

paco rabanneyi internetten alıcaksan hiç alma yada çok araştır öyle al sahtesi çok piyasada :)
ayrıca testerların hepsi aynı derecede güzel kokmuyor bazıları daha ağır oluyor bazıları daha güzel oluyor :D

hepsiburada dan almaya düşünüyordum.

Diesel-Only the brave tavsiye ederim mükemmel.

evet. onuda denemiş değilim ve deneme imkanımda yok :) o parfüm hakkında cok celişkili yorumlar gördüm kimi kalıcı diyor kimi hiç kalıcı değil diyor kimi hemen hissettirio kendini diyor kimi sıradaki alacağım parfüm bu olmayacak falan diyor :D :confused:

Diesel-Only the brave kalıcılığı paco rabanneye göre kötüdür yanından geçemez kanımca :)
Hepsiburadadan alma sakın parfüm falan sahte dolu oralar. ayrıca Armani Black Code var buda babamın parfümü farkedilirliği paco kadar olmasada kalıcılığı iyi gibi.

Diesel-Only the brave kalıcılığı paco rabanneye göre kötüdür yanından geçemez kanımca :)
Hepsiburadadan alma sakın parfüm falan sahte dolu oralar. ayrıca Armani Black Code var buda babamın parfümü farkedilirliği paco kadar olmasada kalıcılığı iyi gibi.

kafam karıştı yaw :D hepsiburadada sahte olacağını sanmıyorum yorumları okudum.

Güzel parfümleri yazayım ;

One Million
Only The Brave & Only The Brave Tattoo
212 Sexy Men arkadaşımızda yazmış kesinlikle soft ve çekici bir parfüm.
Armani Black Code
Dieselin suan bende olan bir parfumu var cok hoş spor bir koku kumaş bir kabı var adını bilmiyorum.
Ve benim favorim Paca robanne Black XS

EN KALICI KOKU ONE MİLLİONDA AMA İLK KOKU UÇANA KADAR ÇOK AĞIR BİR KOKU BIRAKIYOR VE MIDE BULANDIRIYOR.Yaşınız büyükse One Million veya Armani Black Code , Öğrenciyseniz Başta BLACK XS olmak üzere ONLY THE BRAVE TATTOO VEYA 212 SEXY MEN DİYORUM .. Ayrıca HepsiBurada gibi kalite bir yerde asla sahte olmaz arkadaşlar milletin aklını karıştırmayın Aydın Doğan kendi firmasina ve adına leke sürdürtmez :) Dünyanın parasını kazanıyor zaten..Sahte satmaya ihtiyaci olan bir insan değil.

Şu an Burberry nin bir parfümünü kullanıyorum.Modelini hatırlamıyorum ama gerçekten müthiş.

Beyler yeni konu acmak istemedim benimde cok acil yardima ihtiyacim var: 2 parfum arasinda kaldim ancak yeni tavsiyelere acigim.19 yasindayim ne cok agir ne cok fresh bi parfum ariyorum.Kaliciligi olmasi ve kis aylari icin onemli.Ayrica karsi cinsi etkileme acisindanda etkili bir urun ariyorum.Ultraviolet ile Black XS arasinda kaldim.Yarin alacagim icin oldukca acil olarak goruslerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.Cok tesekkurler...

Back
Yukarı