arkadaşlar 2 parfüm arasında kaldım daha hiç kullanmışlığım yok 2 sinide forumdaki ufak gezintilerde bu parfümlerin övüldüğünü gördüm sizce hangisi ?
NOT: (lütfen kullananlar yazsın)
Paco Rabanne 1 Million EDT Erkek Parfüm 100 ml
&
Issey Miyake Leau Dissey 125ml Edt P.Homme Erkek Parfümü
Kış için
lacoste red
paco rabanne 1 million
diesel full for life (benim kullandığım kokusu gerçekten çok güzel)
paco ile karşılaştırma yapamam çünkü paco denemedim onuda çok methediyorlar elimde ki bitince denemeyi düşünüyorum. Şöyle bir mesele var ben beyaz tenliyim her koku bana uyacak diye bir şey yok.
Kızların yanından geçerken fark ediliyor koku. Yüzüme karşı söyleyen olmadı parfümün adı ne falan ama geçtikten sonra arkamdan konuşmalardan aklıma gelenleri söyliyim.
1.Bu çocuk parfümden anlıyor. (2 veya 3 kız olması lazım teki öyle dedi sivildiler)
2.Burunlarınla çekip bişiler dediler ama ne dediler hiç duymadım ama kötü bir şey diyeceklerini sanmam.
Hatta şöyle bir durum oldu çarşı'da gezerken benden büyük diye tahmin ediyorum boyu filan azcık uzun benden burnunu falan çekti kız güzel bir şey dediğine eminim ama hatıralayamadım pek herneyse kız arkamdan bakıp bakıp duruyordu.
NOT: Kendimi bir şey sanıyorum yakışıklıyım havalarında değilim sadece kullandığım parfümde bu tip olaylar oldu.
Tabi her şey parfüm de bitmiyor saç'ın olsun giyimin olsun yüz el tırnak vs. bakımı bunlarda önemlidir.
Son bir ekleme ben sana diesel al demiyorum ben kullandım gayet güzel. Deneme imkanın varsa deneyipte al ancak parfüm 30dk ile 1 saat içinde kokusu tamamen yerine oturuyor bunuda bilmeni isterim.
Yaz için
Armani gio
ultimate marine önerebilirim.
Tabi bu parfümler marka olduğu için fiyatları biraz yüksek kendine alternatif de yapmalısın şöyle özetliyim sana.
Bu lüx parfümleri hergün sıkarsan çabuk biter anlıcağın gibi.
Benim alternatifim Rebul Speed set olarak satıyorlar 19.90 tl almıştım marketten

Kalıcılığı o kadar iyi değil ama yakından geçince biri kokunu rahatlıkla alabiliyor max 4-5 saat duruyor kokusu.
Benim kullandığım parfümler.
armani gio ve diesel full for life
alternatif olarak rebul speed
o ucuz deodorantlardan alıcaksan
Axe final edition 2012
Axe dark temption
Adidas team force
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:22 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:16 ----------
Bildiğim kadarıyla paco bu ürünü çıkarttığında rochas bir çok müşterisini paco markasına kaptırmıştı yanlış mıyım