gerçekten tebrik ederim çok güzel gelişim kaydetmişsin. özellikle sırtın dönük iken verdiğin poz çok estetik durmuş.
ancak benim bir sorum olacak. bende programı bu şekilde push-pull-legs şeklinde oluşturdum fakat strengh ve hypertrophy günü şeklinde bölsem mi diye düşünüyordum.
görüşlerinizi alabilir miyim? işe yaradığını düşünüyor musunuz?
yoksa 1 ay güç, 2 ay hypertrophy günü şeklinde gitmek mi daha mantıklı olacaktır?
teşekkür ederim, açıkcası en başta da dediğim gibi kendi üzerimde uygulayıp en verim aldığım 2-3 sistemi bir araya getirdim bu programda, diyet döneminden önce uygulamıştım güç ve hipertrofi olarak, progressive overload için çok faydası olmuştu, üstelik sıkıcı bir hal almıyor böyle çeşitlilik olunca. ben verim almıştım, hatta bir kaç arkadaşıma da program hazırlıyorum 1 yıldır, onlar da da güzel sonuçlar aldık. ama dediğim gibi kişiye göre değişebilir.[DOUBLEPOST=1536128466][/DOUBLEPOST]bir de gelişim ile ilgili yorumlara istinaden bir kaç şey şöylemek istiyorum, fotoğraflarda ışık, o an ki pump durumu vs cok değiştiriyor durumu, birbirine yakın zamanlara ait bir kaç foto ekliyorum.
sırt definasyondan önce ;
ilk gönderideki halinin başka ışık ve açılardaki halleri ;
yine bu fotoğrağın aynı gün aynı dakikalardaki başka açısı,
bir kaç gün farkla başka bi açı,
alalade ışık vs yok abs no pump, aynı hafta içinde
sözün özü bu sporda beslenme kadar olmasada ışık önemli

)