• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2 Yıllık Çalışma Öncesi ve Sonrası.

jemholie

Üye
Herkese Hayırlı aksamlar.
2yıldır bu spor ile uğrasmaktayım. 63 kg ile basladığım bu spora bulk zamanları 86 kg ye kadar cıkıp , diyet yapıp 78 kg ye tekrar düştüm. Şimdi orta halli carb. protein besleniyorum yani ne diyet ne bulk ikisinin ortası.Yüksek protein orta karb. olarak.

Ölçülerimi ölçmedim ama yarın ölçücem inşallah.

Boy : 1.80
Kilo : 80

Eklentiler

• Görüntü047-tile.jpg
    Görüntü047-tile.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 1.574
  • 009.jpg
    009.jpg
    163,3 KB · Görüntüleme: 1.502
  • 021.jpg
    021.jpg
    107,6 KB · Görüntüleme: 1.490
  • 001.jpg
    001.jpg
    60,4 KB · Görüntüleme: 1.423
  • 006.jpg
    006.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 1.473
  • 012.jpg
    012.jpg
    240,4 KB · Görüntüleme: 1.558
  • 013.jpg
    013.jpg
    242 KB · Görüntüleme: 1.417
Gayet güzel bir vücudun var yanlız biceps ve mideye ağırlık versen iyi olur biraz geride kalmış gibi geldi bana ama dediğim gibi güzel ve estetik bir vücudun var. Tebrik ederim.

Arkadaslar herkese değerli yorumları için teşekkür ederim.
Sunu belirtmek istiyorum 2 yıl genel süreç. Yoksa toplam 5 aya yakın bırakmışlığım var istem dışı problemlerden dolayı.
Beslenmeme gelince suan uyguladığım beslenme Yüksek Protein - Orta Karb. - Omega - 3.
Dediğim gibi miğdeyi suan calısıyorum 2 günde 1 fakat %12 yağ oranım var o yüzden pek belli olmuyor ve suan bu sekilde devam etmek istiyorum. Bu sene tam bulk'a geçmeyi düsünmüyorum yani aşırı yağlanmaktan ziyade bi 5 kg daha alıp maximum pump ile kasları büyütmeyi düsünüyorum.

Buarada 3. ve 6. fotoğrafta kollarım çok ince cıkmış açıdan dolayı sanırım bende anlayamadım ama birazdan ölçülerimi yazıp koyucam buraya.

Diğer arkadaşların da söylediği gibi 2 yıla göre bilinenden daha az ir şeyler ortaya çıkmış ama senin de söylediğin gibi arada bırakmalar da olduysa bence gayet başarılı bir vücud. Kullandığın suplamentler varsa bizimle de paylaşırsan seviniriz :)

Teşekkür ederim yorumlarınız için arkadaslar. Dedigim gibi suan ki vücudum diyet yaptıktan sonraki halim yani alabildiğim kütlenin son hali. Bundan 2 ay öncesi karın bölgem daha kuruydu fakat fotoğraf yok o zamana ait. Dedigim gibi 2 yıl genel bir süreç ama yaptığım süre olarak hesaplarsak 1.5 yıl falan oluyor.Tekrardan teşekkürler.

Eklentiler

• 27102012241.jpg
    27102012241.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 460
Tebrikler

Böyle devam ederseniz yakınlarda antrenman salonunda yeni başlayanlar için emsal bir vücut tipi olacaksınız gibi görünüyor. Tebrik ediyorum.

birçok kişinin hedeflediği vücuda yaklaşmışsınız.tebrikler

Back
Yukarı