arkadaşlar 2 yıl oldu bu spora başlayalı, fakat düzensiz çalıştım 4 ay salonda çalıştım sora 3 ay ara verdim. eve alet aldım fakat yine düzensiz çalıştım fırsat buldukça, askere gittim yeni geldim zaten, askerde baya bi zayifladım,askerde de anca barfix ve şınav yapabildim, son bir aydır düzenli çalışıyorum.
2x7,5 ağırlıklar var bide kapı barfix barı var.
forumdaki ''evde çalışma programını'' kullanıyorum
1. gün göğüs ön kol..
2. gün omuz arka kol
3. gün sırt kanat
barfix barında 3x7 yapabiliyorum hem göğüs hemde sırt için olan tutuş şekillerinde
şınav 3x50 yapabiliyorum... bunlar benim maximumlarım...
fotoları ekledim yorumları tavsiyeleri bekliyorum...biraz zayıf ve çelimsizim...bence...
bide benim en büyük hatam alkl kullanıyorum buda kas gelişimini etkiliyo fakat göbek olmaması bana yetiyo...kilo almak hacim kazanmak istiyorum fakat göbeğim çıkıyo...
bitek sabah kahvaltılarında kepekli ekmek yiyorum,diğer öğünlerde yemiyorum,ekmeği sevmiyorum.
resimler çalışmadan sonra çekildi
bazı resimlerde kendimi kastım,normal duruşta zaten bişeye benzemiyo..
2x7,5 ağırlıklar var bide kapı barfix barı var.
forumdaki ''evde çalışma programını'' kullanıyorum
1. gün göğüs ön kol..
2. gün omuz arka kol
3. gün sırt kanat
barfix barında 3x7 yapabiliyorum hem göğüs hemde sırt için olan tutuş şekillerinde
şınav 3x50 yapabiliyorum... bunlar benim maximumlarım...
fotoları ekledim yorumları tavsiyeleri bekliyorum...biraz zayıf ve çelimsizim...bence...
bide benim en büyük hatam alkl kullanıyorum buda kas gelişimini etkiliyo fakat göbek olmaması bana yetiyo...kilo almak hacim kazanmak istiyorum fakat göbeğim çıkıyo...
bitek sabah kahvaltılarında kepekli ekmek yiyorum,diğer öğünlerde yemiyorum,ekmeği sevmiyorum.
resimler çalışmadan sonra çekildi
bazı resimlerde kendimi kastım,normal duruşta zaten bişeye benzemiyo..

Eklentiler
-
DSC00834.JPG12,2 KB · Görüntüleme: 669
-
DSC00870.JPG16,2 KB · Görüntüleme: 527
-
DSC00869.JPG13,7 KB · Görüntüleme: 637
-
DSC00868.JPG17,6 KB · Görüntüleme: 579
-
DSC00867.JPG16,3 KB · Görüntüleme: 566
-