Berkay Demir
Üye
Hayatımın güzel zamanlarını hep aşırı kilolarımla geçişmiştim , artık kontrolü ele alma zamanı gelmişti... 
3 ay gibi kısa bir sürede 25 kilo vermeyi başardım fakat çok tehlikelii bir süreçti bunun bilincinde değildim neyse ki spora ağırlık verdiğim için vücudumda çatlak yada sarkmalar oluşmadı . Bende çoğunuz gibi plaj vücudu yapıp sporu bırakmayı düşünüyordum , aslında sevdiğim bir kız vardı onu etkileyebilmek için bu spora başladım malum 2. sınıf obez olunca hoşlanmıyordu kızlar
. 85 kilodan 60 kiloya düşmeyi başardım beni gören herkes şok oluyordu lakin sporu bırakamadım çünkü asıl aşkın vücut geliştirme olduğunu anladım 2 yıl öncesine kadar koltuktan kalkıp kumandayı almaya üşenen birisiydim şimdi ise besyo ya hazırlanıyorum
.
SPORA BAŞLAMADAN ÖNCE...( 85 KG )
( 61-63 KG )
( 67-68 KG )
ARDINDAN 3 AY GİBİ BİR SÜRE SPORA GİDEMEDİM BU SÜREÇTE BESLENMEMEDE HİÇ DİKKAT ETMEDİĞİM İÇİN KAS KAYBI YAŞADIM AYNI ZAMANDA VÜCUDUM SU TUTUP YAĞLANDI...
VÜCUDUMU TEKRAR TOPARLAMAK UZUN ZAMANIMI ALDI VE ŞU AN Kİ FORMUM..
Son iki fotoğraf tam olarak şu an ki formum...
ÖLÇÜLER : Omuz: 121
Göğüs: 106
Bel: 74
Bacak: 56
Kol: 41
Boy: 1.68
Kilo: 75
SICAK ÖLÇÜLERDİR..

3 ay gibi kısa bir sürede 25 kilo vermeyi başardım fakat çok tehlikelii bir süreçti bunun bilincinde değildim neyse ki spora ağırlık verdiğim için vücudumda çatlak yada sarkmalar oluşmadı . Bende çoğunuz gibi plaj vücudu yapıp sporu bırakmayı düşünüyordum , aslında sevdiğim bir kız vardı onu etkileyebilmek için bu spora başladım malum 2. sınıf obez olunca hoşlanmıyordu kızlar

SPORA BAŞLAMADAN ÖNCE...( 85 KG )
( 61-63 KG )
( 67-68 KG )
ARDINDAN 3 AY GİBİ BİR SÜRE SPORA GİDEMEDİM BU SÜREÇTE BESLENMEMEDE HİÇ DİKKAT ETMEDİĞİM İÇİN KAS KAYBI YAŞADIM AYNI ZAMANDA VÜCUDUM SU TUTUP YAĞLANDI...
VÜCUDUMU TEKRAR TOPARLAMAK UZUN ZAMANIMI ALDI VE ŞU AN Kİ FORMUM..
Son iki fotoğraf tam olarak şu an ki formum...
ÖLÇÜLER : Omuz: 121
Göğüs: 106
Bel: 74
Bacak: 56
Kol: 41
Boy: 1.68
Kilo: 75
SICAK ÖLÇÜLERDİR..