• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2 yadir arasira yapiyorum(yorumlarinizi bekliyorum)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan izzet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

izzet

Üye

bu foto ters cekebildim kusura bakmayin :)

daha iyi bi sekilde cekilmis fotolarimi eklemeye calisacagim

oncelikle herkese merhaba ve butun bodyforum yoneticilerine tesekkur ederim cunku bi cok sey ogrendim onlardan

bu 2. programim
bu 2 ay icinde duznli calisip beslendim desem yalan soylemi olurum ama bundan sonra duzenli calismaya calisacagim
bu arada evde calisiyorum elimde yeterli aletlerin olduguna inaniyorum

PAZARTESEI:Biceps,Karin (
SALI:Omuz,Gogus
CARSAMBA:Off
PERSEMBE;Biceps,Karin
CUMA:Omuz,Gogus
CUMARTESI:bacak ve triceps (bu iki kasi ayri gunde calismak daha iyi olacagini dusundum ve cumartesiye ekledim)

PAZARTESEI:
Biceps;
bar kaldirma (25 kilo)/2*maximum tekrar
concentration curl/2*max
sehpada normal oturup sekilde dumbell e bi sagi bi colu kaldiriyom(kusura bakmayin ismini bilmiyom)/2*max

Karin;
crunch/2*max
Dumbbell Side Bends /2*max
yere uzanip ayaklarimi sehpaya koyarak crunch yapiyorum/2*max

SALI:
Omuz;
ayakta dambell yana acis:2*max
sehpada oturarak 2 elle dambell kaldirma/2*max
bari 2 elle tutup kalcadan ceneye kadar avuclarim yere bakar sekilde kaldiriyom/2*max

Gogus:
Bench Press /2*max
Dumbbell Flyes /2*max
Dumbbell Bench Press /2*max
____________________________________________________________________________________

PERSEMBE:
biceps;
Alternate Hammer Curl /2*max
Dumbbell Curls /2*max

Karin:
agirlikla beraber crunch/2*max
russian twist/2*max

CUMA:
Omuz:
ayakta dambell ile one acis/2*max
dambell ile yana acis(Front Dumbbell Raises )/2*max
arnold press/2*max

Gogus;

Dumbbell Pullover /2*max
bench press/2*max

ARKADASLAR SIZLERDE FARKETMISSINIZDIRKI SUREKLI 2* MAXIMUM TEKRAR CALISIYORUM
BU SEKILDE DAHA ERKEN SONUC ALACAGIMA INANIYORUM
bu arada bazi hareketlerin tam olarak ismini bilmedigim icin turkce bi sekilde anlatmaya calistim

ELESTIRILERINIZI VE YORUMLARINIZI ESIRGEMEYIN LUTFEN :?

bu protein tozunu kullanmaya basladim 2 gundur sizce nasil

baslik yanlis yazmisin herkesten ozur dilerim

yemek yemekten korkma... yagsiz duruyosun bu bir avantaj .. yavas yavas beslenmeni ayarla ve 1 ay icinde tam oturt.. birden degistirme beslenmeni metabolizma sasirabilir .. vücudun gelismeye baslayinca gögüslerin en güclü kasin olacak o belli..

ama yemen lazim tabi arkadasim...

kolay gelsin

Saygilar

cok tesekkur ederim arkadasim yorumun icin dikkate alacam dediklerini
kusura bakmayin hakkimda bilgi vermeyi unuttum

1.89 boy
81 kilo
18 yasindayim

arkadaş body'e başlayanı 2 ay olmuş vücuda birden yüklenmesi yanlış olur. aslında setlere 3*8 girsen daha iyi olur.
sen hareketleri 2*yapabildiğin kadar yapıyorsun anladığıma göre ama öyle yaparsan bir sonraki harekette senin yorulmana sebebiyet verebilir.

böyle bir programla varacağın yer iyi bir nokta olamaz. eğer salonda hocandan program almayacaksan burdaki büyükler sana yardımcı olur ama hareketleri mutlaka doğru yapmak için salondakilere sor. yeni başlamana rağmen fazla mide çalışıyorsun bence yağlı değilsin o yüzden önce büyük kas gruplarına yüklen.

bu program senin yanlış gelişimi sağlayacaktır özellikle göğüs ve omuz asla aynı gün çalışılmaz haftada iki biceps bir triceps yapmanda kolunu orantısız geliştirecek bnce ya yaz progremına geç
1. göğüs
2. omuz
3. bicep triceps (ikiside küçük kas grubu oldukları için aynı gün çalışmanda bir problem olmaz)
4.off
5.kanat
6.bacak
7.off
şeklinde çok daha iyi olur zaten yazda geldi onu istemezsen bile sakın böyle çalışma bari şu şekilde yap
1 göğüs kol
2 omuz arka kol
3 kanat bacak
şeklinde 1 off ve yine üç gün yaparsın
mide yapmak istiyorsanda hergün idmanda önce 30-40 tane ve sonra 20 -30 tane çekerrek tamamlayabilirsin gögüs için gün ayırmana gerek yok benden bukadar başarılar

ayrıca fotolarına yeni baktım bence sen hiç miğde çalışma miğde çalışman senin kilo almanı ve üst bölgeni geliştirmeni engeller

oncelikle hepinize yorumlariniz icin tesekkurler
arkadaslar bunu konuyu acarkende yazmistim evde calisiyorum diye

bide karin bolgem yagsiz gozukuyor ama orda sikTIgim icin oyle gozukuyor aslinda hafiften yag var karnimda

flexor hocam senden bi program bekliyorum belki sen bni tanimazsin ama ben seni iyi taniyorum nasil iyi biri oldugunu bi programda bana yaz lutfen

extensor dedi:
bu program senin yanlış gelişimi sağlayacaktır özellikle göğüs ve omuz asla aynı gün çalışılmaz haftada iki biceps bir triceps yapmanda kolunu orantısız geliştirecek bnce ya yaz progremına geç
1. göğüs
2. omuz
3. bicep triceps (ikiside küçük kas grubu oldukları için aynı gün çalışmanda bir problem olmaz)
4.off
5.kanat
6.bacak
7.off
şeklinde çok daha iyi olur zaten yazda geldi onu istemezsen bile sakın böyle çalışma bari şu şekilde yap
1 göğüs kol
2 omuz arka kol
3 kanat bacak
şeklinde 1 off ve yine üç gün yaparsın
mide yapmak istiyorsanda hergün idmanda önce 30-40 tane ve sonra 20 -30 tane çekerrek tamamlayabilirsin gögüs için gün ayırmana gerek yok benden bukadar başarılar

sevgili arkadasim oncelikle tesekkur ederim tavsiyen icin ben gogus.omuz ve karin i haftada 2 gun calismak istiyorum 2 gun calismam sence hatami olur

iki aydır ara sıra yapıyorum yazmışsın neden ara sıra düzenli olarak başlamak zorunamı gidiyor..düzenli ve azimli devam et iyi vücut yaparsın bundan şüpen olmasın..başarılar

mustafa_1981 dedi:
iki aydır ara sıra yapıyorum yazmışsın neden ara sıra düzenli olarak başlamak zorunamı gidiyor..düzenli ve azimli devam et iyi vücut yaparsın bundan şüpen olmasın..başarılar

sevgili arkadasim elimde olsa hic ara vermeyecegim ama okula ise gidek derken olmuyor iste neden zoruma gitsinki keske zaman bulsamda ara vermedem calisabilsem

saygilar

Back
Yukarı