FuKaGa
Üye
78,6elveda 80 ler
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Tebrikler ne yiyorsunuz bole bu kadar verdiniz ya.

LG-E612 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
78,6elveda 80 ler
Sabahları 3-4 yumurta beyazı haslama veya 3 beyazı 1 sarısı ile omlet yanına biraz light peynir , 5 zeytin , 1 domates , 1 salatalık .
Öğlen; 150 gr tavuk gogsu , salata , ayran , yogurt.
Aksam; çorba ve 100 gr ton balikli salata.
Metobolizmamiz farklı olabilir. Sporda 30 dakika kosu bandında hiit kardiyo yapıyorum , 15 dk bisiklet , 30 dakika civarı ayak ve gogus çalışıyorum , çıkmadan oncede mekik ve twist yapıyorum. Haftada 4 gun salona gidiyorum
Aynı sorun bende de oluyor eski yeme düzenimi değiştirip kilo vermeye başladığımdan beri kabızlık büyük sorun...Günde 3 kez giderdim, haftada 1-2 oluyor artıkInsallah başarılı olursunuz.. Sizin boy uzun o açıdan avantajlisiniz fazla sırıtmaz sizde kilo ama tabi ideal kiloda olmak gibisi yok. Kabizlik gercekten buyuk sıkıntı , kuru kayısı yiyorum bazen yardımı oluyor ama haftada 1 kere gidiyorum tuvalete.. Gerçi çıkacak birsey yok fazla yemedigimden
konudan uzaklaşıp konuyu dağıtmayalımdun full yedım en fazla 1.5 s2-3 saat aç kaldım ve aksam salonda olesıne dedm bak ne var neyok gıttım baktım tartıldım 99 geldım ıdrara 2-3 defa cıktım baktım 77![]()
Listende pek lifli yiyecekler yok gibi, ara öğünlerde sabah 10 ve oglen 3 de ikişer tane kayisi ve incir ye duzelecektir, bendede cok olmustu bu sekilde duzelttimliguıd kana karısım olarak daha hızlı ama kutu genelıne bakacak olursan mg. daha dusuk oluyor.proteın tozundada şu an en ekonomık ve yuksek degerlılık hard lıne da.