20.02.2014'de başlayan yağ yakım günlüğü hedef 75

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozgur06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaşlar..
Kendimden bahsedeyim öncelikle; İsmim Özgür , Boyum 1.72 , Kilom 83 , Yaşım 25.. 2 Hafta önce 88 kg iken yağ ölçümü yaptırdğımda %25.9 yağ oranım vardı
Diyete 20.02.2014 Perşembe günü başladım , bugün(06.03.2014) diyetimin tam 14. günü..
2 Haftada 5 kg verdim.. Tabi bunun hepsi yağ olamaz ama büyük bir kısmı yağ ve su , kas kütlesi kaybettiğimi sanmıyorum çünkü protein ağırlıklı besleniyorum.

Beslenme;
Sabah:
3 Yumurta beyazı , 1 domates , 1 salatalık , 5 zeytin , Çok az beyaz peynir , 1 bardak yeşil çay
Öğle: 150 Gr tavuk gögsü , 1 kase yoğurt , Karışık salata
Akşam: Light ton balığı 100 gr , salata.

Ortalama; 40 Yağ , 110 Karbonhidrat , 120 Protein , 1300 civari kalori.

Spor;
Pazartesi,Çarşamba,Cuma,Pazar gidiyorum.
35 Dakika yürüyüş koşu karışık koşu bandı
10 Dakika uzay bandı
30x3 Mekik
5 Dakika twister
3x15 20 Kg ile Chest Press
3x15 20 Kg ile Butterfly
3x15 15 kg ile Lex ext.
3x15 15 kg ile Lex curl.

Her türlü yapıcı eleştiriye yoruma açığım. Yaptığım diyette , sporda kendime aittir. Bu forumun yardımıyla olsun başka sitelerin yardımıyla kendime göre bir program yaptım. Yanlışlarım veya tavsiyelerin var ise uyarmanız benim faydama olacaktır.
Teşekkürler.
kg.jpg
Photo 1.03.2014 18 49 08.jpg

Ağırlık olarak sadece göğüs ve ayak çalışıyorum . Göğüste yağlanma cok olduğu icin.. Bende etkili oldu bu diyet kilonu boyunu bilmiyorum ama deneyebilirsin :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yemiyorum berke , şekerli tuzlu seyler yemediğim icin acikmiyorum hiç gerek duymuyorum açıkcası.

Biraz azim lazım. Birde kilonuz , boyunuz , metobilizma hızınız önemli tabi

1.70 , kilom biraz ilginç gelcek ama 65 :d ama işte göbeğimde falan biraz yağlanma var ve boyum kısa olduğu için işte yansıyo öyle..

Ideal kilondan bile dusuksun sen , diyet tarzı beslenmektense protein ağırlıklı beslenip kas çalışsan sanki daha iyi olur. Benim boy 1.72 75 olsam iyi diyorum :)

82,7 bugün. Kilo vermem duraksadigi icin bugün diyeti bozuyorum 1 günlüğüne , metobilizmayi şaşırtip yarın tekrar devam edecem.
Kahvaltı; sucuklu yumurta , zeytin , beyaz peynir , domates , maydonoz , nutella , krem peynir , 5 dilim kızarmış beyaz ekmek

hocam her gün 100 gr ton balığı haftada kaç paraya mal oluyo? merak ettim ben de alcam..ayrıca haftada 2den fazla ton balığı yemeyin falan diyolardı bilgin var mı

Fiyatını hiç bilmiyorum İnan bizimkiler alıp geliyor :) evet bir kac şey duydum zararı var felan diyorlar ama 17 gündür birşey olmadı :)

Merhaba diyetinizd ebaşarılar inşallah istediğiniz sonuca ulaşırsınız :) bende diyete başladım cuma günü yarın veya salı günü tartılcam. Ben bi soru sorucakdım sabah kahvaltıda 1 tam yumurta + 1tane yumurta beyazı + kibrit kutusu kadar yağlı peynir + zeytin + salata ben yarın salata yiyemiyeceğim malzemeler tükendi :) onun yerine 2 tam yememde sakınca varmı :)

Kilo 94
Boy 170
Yaş 17

Back
Yukarı