20.02.2014'de başlayan yağ yakım günlüğü hedef 75

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozgur06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Pek birşey farketmez açıkcası 1 tam yumurta yemen kalorisi çok düşük çünkü ama yiyebilirsen beyazını yersen daha iyi olur, sarısında biraz yağ var..
Ben protein ağırlıklı beslendiğim için 3 tane beyaz yiyorum , zaten sarıyı yiyemiyorum midemi bulandırıyor :)

Bu arada arkadaslar ben kendi evimdeki tartıya göre tartiliyorum yanlış olsada hergün aynı tartıda tartildigim icin diyetim boyunca kac kilo verdigimi biliyorum. Yağımı 1 ay önce olcturmustum cuma gunü tam 1 ay olmuştu bir daha ölçüm yaptırdım bilgiler fotoda. Yağımı ölçen bayan taniyamadi yuh dedi evrim gecirmissin dedi ben o kadar olduğumu sanmıyorum ama onun gözüne oyle geldim herhalde :) demem o ki evlmde ki tartı 83 gösterdiği gün yag ölçüm cihazı 81,5 gösterdi. Hatta evde ac karna ve esofmanla tartilmistim , diğer yerde ise tok karna ve elbiseli tartildim .
yry7y3a4.jpg

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

teşekkür edeirm şöle yapsam sorun olurmu mesela 1 tam yumurta + 2 beyaz ? yada 2 tam bir beyaz yarın için

Olur tabiki neden olmasın , bu kadar küçük hesaplara takılmanıza gerek yok :) hatta daha faydalı olur yumurtada protein oldugu için

Tmm saolun ben nedense kilo veremiyeceğimden korkuyorum :) bu yüzden takılıyorum hep :) 1yumurta fazka fark yaratmaz ozaman :)

LG-E612 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu yazdıkların
110 gr kh içermiyor
120 gr protein içermiyor
Bu yediklerin 800 kalori civarı ki bu sağlıklı değil,bu kalori miktarıyla bukadar kısa s ürede kilo vermen gayet normal.

Bu yazdıkların
110 gr kh içermiyor
120 gr protein içermiyor
Bu yediklerin 800 kalori civarı ki bu sağlıklı değil,bu kalori miktarıyla bukadar kısa s ürede kilo vermen gayet normal.
Haklısınız saydıklarım o değerlerde değil tam olarak zaten bende ortalama bir miktar verdim. Bunlar kesin olarak yediğim besinler idi. Her öğün 200 ml süt , antrenman öncesi biraz lifalif yulaf ezmesi ve akşamlar 1 kaser çorba olabiliyor. Örnek vermek gerekirse;
yemek.jpg

Bazı arkadaşlar yazdıklarını okuyup yanlış yönlenmişler,hatta birebir uygulamak isteyenler çıkmış,böyle detaylı daha iyi olmuş.
Kolay gelsin!

Bazı arkadaşlar yazdıklarını okuyup yanlış yönlenmişler,hatta birebir uygulamak isteyenler çıkmış,böyle detaylı daha iyi olmuş.
Kolay gelsin!
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz icin , ilk mesajı düzeltmek istedim ama pasif düzeltme kısmı.

Bugün öğlen dışardaydım gobit et döner yedim malesef :) ama şiştim akşam yemeği yemem gibi. Spora gidemedim işim vardı , akşam gitmeyi düşünüyorum..
83.1 Kg

Hergün tartilmak stres yapar diyorlar ama ben pek umursamiyorum verdikce moralim duzeliyor

bende tartılmak istiyorumda dijital yok evdeki tartıya çıkıyorum bi 90 92 yerinde durmuyo elektronik tartıyı aldım yarın gelicek :)

1 haftadır kilo veremiyorum tıkandım kaldım 83,2 kiloyum şuan.. Antrenman ve yemek düzenim aynı , vücudu şaşırtmak icin 1 günlüğüne aşırıya kaçmadan istediğim gibi yedim ama yine de etkisi yok.

Bence normal ilk ay 8 kilo vermişsiniz diğer aylarda 3 er kilo verebilirsiniz hocam. Bence haftalık tartılın artık moraliniz bozulabilir :)
Bende 6. günümde tartıldım 94,4 den 91,4 e inmişim ilk hafta için normal heralde :)

Spor şeklini degistirerekte vücudu sasirtabilirsin. Max nabzinin %60-%70 aralığında yürür yada kosarsan daha iyi yağ yapabilirsiniz

8 değil 5 kilo verdim , evinde ki tartıya göre gidiyorum :).
Hiit kardiyo sistemine geçtim bakalım faydası olacakmı

8 değil 5 kilo verdim , evinde ki tartıya göre gidiyorum :).
Hiit kardiyo sistemine geçtim bakalım faydası olacakmı

OLUR İNŞALLAH BENDE bu gün bi küçük kaçamak yapdım inşallah bişey olmaz ya :) Valide patlıcan dolması yapmış bende dayanamadım 1 tane aatım akşam ağzıma :) en küçüğünden bişey olmaz inş :)

Back
Yukarı