20 Günlük Değişim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kelo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kelo

Üye
öncesinde fotoğraf yok galiba :D
Arkadaşlar kol hiç yoktu iskelet gibi geziyordum kilo 55 ti 58 oldu beslenmeme dikkat ederek yağlanmadan spor öncesi yoğun karbonhidrat ve sonrası yoğun proteinle besleniyorum kendi programlarımı uyguluyorum

Eklentiler

• 2f514acd-0c3f-4fe1-978d-26c6cdf9e8ba.jpg
    2f514acd-0c3f-4fe1-978d-26c6cdf9e8ba.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 500
Açıkçası kollar müthiş form da görünüyor orası kesin ara vermeden devam edersen müthiş formda olursun başarılar ;)

Teşekkür ederim hacim için 2. Setin yarisina kadar beni zorlayacak ve 3. Setin sonuna kadarda kaslarımın yandığını hissederek çalışmak bu duruma getiriyor sizede tavsiye ederim ancak hacim için önerilere fazlasıyla açım supplement kullanmak istemiyorum günün 4 saatini salonda geçirebilirim ancak bunun zararlı olacağından korkuyorum

Teşekkür ederim hacim için 2. Setin yarisina kadar beni zorlayacak ve 3. Setin sonuna kadarda kaslarımın yandığını hissederek çalışmak bu duruma getiriyor sizede tavsiye ederim ancak hacim için önerilere fazlasıyla açım supplement kullanmak istemiyorum günün 4 saatini salonda geçirebilirim ancak bunun zararlı olacağından korkuyorum
Supplement kullanmak istemiyorsanız besin konusunda http://gencvefit.com/haftalik-yemek-plani yandaki linki önerebilirim besin tüketiminize çok dikkat etmelisiniz vücudunuz dayanıklı ve enerjik olmalı yani çok sıkı motive olmalısınız ben kendinizi iyi hissediyorsanız spora haftanın 4 günü gitmenizi ve en fazla 2 bucuk 3 saat kalmanızı tavsiye ederim tabi ki ama dediğim gibi iş besinden geçiyor oldukça protein tüketmelisiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Link için teşekkür ederim rahatsız etmiyeceksem bi konu hakkında daha düşüncemi belirtmek istiyorum. Beach press dumbell fly vs yabanci terimlere ben çok uzağım malum salona başlayalı çok olmadı ilk 10 gün salonun gülünen adamı olmak, çoğu zaman demirdeki barı yükselterek hava atmaya gider bunu yapmadım demirdeki agirlik bana yetiyorsa bile gittim agirligi bilerek dusurdum ve kimseyi duymadım hocada dahil buna :) Doğrusu ben bir sorunla karşılaşıp bilgi almak istediğimde omzuma vurup "bulgur ye bulgur" diyen adamdan bahsediyorum evet zayıfım ama karaktersiz değilim

Supplement kullanmak istemiyorsanız besin konusunda http://gencvefit.com/haftalik-yemek-plani yandaki linki önerebilirim besin tüketiminize çok dikkat etmelisiniz vücudunuz dayanıklı ve enerjik olmalı yani çok sıkı motive olmalısınız ben kendinizi iyi hissediyorsanız spora haftanın 4 günü gitmenizi ve en fazla 2 bucuk 3 saat kalmanızı tavsiye ederim tabi ki ama dediğim gibi iş besinden geçiyor oldukça protein tüketmelisiniz
Surekli su siteyi oneriyorsun millete. Ne burasi reklam yeri mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı