20 Kiloluk Sırt Değişimi (17 ay)

Selamlar arkadaşlar, konu fark etmeksizin ben her şeyini sürekli bir yere yazan-kaydeden psikopat biriyim :) . Aynı şey bu spor için de geçerli. Sonuçta en iyi kıyaslama aracı o an ki veriler ve fotoğraflardır. Sizlere numara numara kilomu ve tarihi alta yazacağım. Bakalım siz ne düşünüyorsunuz :)

1. Fotoğraf ) Ben ciddi bir kalp rahatsızlığından sonra spora 66 kilo olarak başladım, 1. fotoğraf spora başladıktan tam 4 ay sonra ki halim gördüğünüz gibi sırt 0. Güncel Kilom: 70
2. Fotoğraf ) 1. fotoğrafla ayın anda çekildi, önden vücudumun hali. Sırtın baya geri kaldığı aşikar.
3. Fotoğraf ) 7. Ayım ve sırt inceden şekil almaya başladı. Güncel Kilom: 75
4. Fotoğraf ) 8. ayım ve hatlar belli olmaya başladı. Güncel kilom: 77
5. Fotoğraf ) 9. Ayım ve en sevdiğim pozum. İlk defa sırtım bir fotoğrafta geniş çıktı. Güncel Kilom: 79
6. Fotoğraf ) 10. Ayım Bulka başladım hatlar kapandı ama baya bir genişleme var. Güncel Kilom: 82,5
7. Fotoğraf ) 13 ya da 14. ayım onun tarihini yanlış yazmışım. Bulk bitti hatta inceden definasyon başladı, kanat formum. Güncel Kilom: 86
Ardından Salonlar kapandı, antrenman yapmadım, beslenmeme dikkat etmedim ve tam başlayacakken covid oldum falan derken; Ciddi bir hacim kaybı yaşadım.
8 . Fotoğraf )
2020 Aralık da ki formum, 17. Ayım burada artık toparladım sayılır. ( Beden olarak XS den XL giymeye başladım :) ). Güncel Kilom: 90,5

LB3F7x.jpg

NOT: Son fotoğraftan beri 2 ay geçti şu an ki Güncel Kilom 91...

Evet bu da benim hikayem :)

Bu sporda disiplin önemli ve aynı hassasiyet arşivleme kısmında da gösterilmiş. Emek var, helal olsun güzel iş çıkarmışsın.

Back
Yukarı