• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

20 sene önceki resimlerim bir ikide simdiki halimden

enwer-34

Üye
20 sene önceki resimlerim daha iyileri vardi fakat kayboldular

20 sene sonra yeniden basladim pek iyi deilim su an yinede resim ekliyorum
seneye yaza dogru insallah toplarim

Eklentiler

• enver 89.jpg 9.jpg
    enver 89.jpg 9.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 1.403
  • enver 89.jpg
    enver 89.jpg
    44,7 KB · Görüntüleme: 1.337
  • enver89 2.jpg
    enver89 2.jpg
    66,6 KB · Görüntüleme: 1.151
  • enver 89.jpg 3.jpg
    enver 89.jpg 3.jpg
    86,2 KB · Görüntüleme: 1.341
  • enver 89.jpg 4.jpg
    enver 89.jpg 4.jpg
    76,1 KB · Görüntüleme: 1.192
  • enver 89.jpg 5.jpg
    enver 89.jpg 5.jpg
    79,4 KB · Görüntüleme: 1.309
  • enver89 6.jpg
    enver89 6.jpg
    69,5 KB · Görüntüleme: 1.284
  • enver 89.jpg 7.jpg
    enver 89.jpg 7.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 1.259
  • enver 89.jpg 8.jpg
    enver 89.jpg 8.jpg
    92,6 KB · Görüntüleme: 1.439
gerçekten çok güzel birşeyi merak ettim 20 sene önce protein tozu felan varmıydı yoksa doğal beslenme mi birde ne tarz bir beslenme uyku düzeniniz vardı merak ettim

tebrikler güzel vicud.

Bugünki halim yorumlarinizi tahmin ediyorum cok yaglanmisim

Eklentiler

• 04092009(001).jpg
    04092009(001).jpg
    104,5 KB · Görüntüleme: 1.175
  • 04092009(002).jpg
    04092009(002).jpg
    120,2 KB · Görüntüleme: 1.142
  • 04092009(003).jpg
    04092009(003).jpg
    122,3 KB · Görüntüleme: 1.184
  • 04092009.jpg
    04092009.jpg
    106,6 KB · Görüntüleme: 1.243
gerçekten çok güzel birşeyi merak ettim 20 sene önce protein tozu felan varmıydı yoksa doğal beslenme mi birde ne tarz bir beslenme uyku düzeniniz vardı merak ettim

tebrikler güzel vicud.

20 sene önce yok denecek kadar azdi ve asiri pahaliydi alamiyordum uyuku düzeni 8 saat ortalama antrenmanlar haftada 6 defa her kasi 2 defa calisiyordum beslenme doal

iyisin gene hocam çalışırsan dahada iyi yaparsın bende şuanda kötü bir durumdasın sanıyordum gayet güzel yıllar çok şey götürmemiş.

tebrıkler gercekten hatırlıyorumda bır baslıkta sıze ınanmamaıslarda onlara ınat bır suru formda fıt bır vucut hatta yarısma duzeyınde bır vucut

su ankı halınızde bence ıyı zaten benc press ve leg press vıdeolarınızdanda bellı

Enver34 abi demek istiyorum yasca buyuklugunden dolayı enver abi genckende gercekten bu sporu hakkını vererek yapıyormussun..
Suanki bilgi donanımın olsa ne olurdu acaba o yıllarda..:)

Enver bey önceden de iyisiniz şu an için de gayet iyi. Bir kaç ay daha sıkı antrenman yaparsanız şimdiki halinizden daha iyi olacağınıza inanıyorum. azminizden ötürü tebrikler...

Bu sporda emektarmışsınız gerçekten. Aslında şuan bile elit spor olan body building'i bahsettiğiniz şartlarda yapmak büyük ayrıcalık olsa gerek. Engin tecrübenizden de nasiplenebilirsek ne mutlu bize...

bence şu an bile gayet iyi vücut kısa zamanda toparlanır ama en güzel avantajınız yılların verdiği tecrübe umarım bizde yararlanırız =)

bence şu anki durum bile oldukça iyi.fotolarda mide kasları belirgin.ayrıca göğüs ve kollarda bazı bulk anlayışları gibi löp yağ içinde değil.önümüzdeki yaz bence oldukça iyi bir vucut kaldırımları işgal edebilir.

boy ve kilonuz kaç acaba sanırım body sporu ile ilgilenen en eski kişi sizsiniz forumda. :)
tebrik ederim sizi 20 sene önce o imkanlarla bu vücudu yapan.şimdi zamanda bu imkanlarla neler yapmaz.

bence şu an bile gayet iyi vücut kısa zamanda toparlanır ama en güzel avantajınız yılların verdiği tecrübe umarım bizde yararlanırız =)

Tabi elimden geldigi kadar yardim etmeye hazirim

Çok başarılı tebrik ediyorum.Konunun dışına çıkar mı bilmiyorum ama askerlikte çektiğiniz resimlerde de formunuzu koruduğunuz ortada. Bende aralıkta asker olcam inş. Tavsiye edeceğiniz birşey var mı acaba.

askerde spor imkani yok diye bir sey yokkkk bir kac asker arkadasla beraber yaptigimiz tenekelerden cimentolardan halterler var sabah sporu herzaman yaklasik 1 saat sürer sonra dinlenme molasi verilir o esnada her gün bir kas bölgesini calistira bilirisn ha hic birsey bulamadin o zaman sporu yani bizim icin body buldingi beyninde yasat

boy ve kilonuz kaç acaba sanırım body sporu ile ilgilenen en eski kişi sizsiniz forumda. :)
tebrik ederim sizi 20 sene önce o imkanlarla bu vücudu yapan.şimdi zamanda bu imkanlarla neler yapmaz.

boyum 177 kilom 85 eski resimlerimin baazilarinda boyum ayni kilom 69 ile 80 arasi 85 kiloluk resimlerim hepsi kayboldu yada arkadaslar paylasti bulamiyorum hic birini

Ha bu arada arka plandaki plaj resimleri beykoz rivadan :)

Son düzenleyen: Moderatör:
şimdiki olanaklarla eskiye nazaran daha çabuk toparlanma imkanına sahipsiniz.

belli ki bu sporu tamamen bırakmamışsınız, vücut eskiden çok iyiymiş hala da iyi...

güzel bir diyet- antrenman ve dinlenme programı ile ortaya daha güzel şeyler çıkacaktır...

başarılar dilerim

Back
Yukarı