Sn. forum üyeleri, son mesajı 2006 yılında atılmış bir konuyu okuduktan sonra buraya sorma ihtiyacı hissetim. Forumun tecrübelileri 2 sene önce BBA Lactalis diye dünyaca ünlü bir gıda firmasının beslenme ürünlerini (%80 ve %90 isole proteinler) bulmuşlar, Tandem gıda Beşiktaş. Yazılmış çizilmiş çok fazla başlık var ama nedense 2006 yılında konu kilitlenmiş ve birdaha konusu açılmamış.
O zamandan beri ürünü kullanmaya devam eden varmıdır aramızda?
Kg. 20 ytl 'ye dünya devi bir firmanın ürettiği ürün kaçırılmaz, eğer hala tavsiye eden varsa , tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Benim tahminim kullandığım tatsız, katkısız GNC whey ile çok yakın bir bileşim çıkacağı yönünde, GNC whey zor karışır, dişe sakız gibi yapışır. Protein aldığınızı hissedersiniz yani. GNC bileşimi %75 proteindir , ayni düşüktür. üstelik 680 gr 50 ytl gibi fiyata satılıyor.
Yani Tandem şirketinin sattığı ürünün kalitesi doğruysa ne büyük bir fırsat olduğunu varın siz düşünün. Hala ucuz olsun diye yerli markaların başlıklarının açıldığını ve 2006 'dan beri bu konuda yazılıp çizilmemiş olması umutlarımı azaltıyor ama Allah 'tan umut kesilmez.
Herkese sağlıklı günler, iyi çalışmalar
Orjinal Konunun linki burada:
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/ucuz-protein-t4041.html
O zamandan beri ürünü kullanmaya devam eden varmıdır aramızda?
Kg. 20 ytl 'ye dünya devi bir firmanın ürettiği ürün kaçırılmaz, eğer hala tavsiye eden varsa , tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Benim tahminim kullandığım tatsız, katkısız GNC whey ile çok yakın bir bileşim çıkacağı yönünde, GNC whey zor karışır, dişe sakız gibi yapışır. Protein aldığınızı hissedersiniz yani. GNC bileşimi %75 proteindir , ayni düşüktür. üstelik 680 gr 50 ytl gibi fiyata satılıyor.
Yani Tandem şirketinin sattığı ürünün kalitesi doğruysa ne büyük bir fırsat olduğunu varın siz düşünün. Hala ucuz olsun diye yerli markaların başlıklarının açıldığını ve 2006 'dan beri bu konuda yazılıp çizilmemiş olması umutlarımı azaltıyor ama Allah 'tan umut kesilmez.
Herkese sağlıklı günler, iyi çalışmalar
Orjinal Konunun linki burada:
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/ucuz-protein-t4041.html