Çamur atmıyorum olayı çarpıtma bılımsellıkten bahsedıyorum değerlerden bahsedıyorum ama sen bu yazdıklarımdandan 2000 1800 cıkarmıssın vucudundan once beynını gelıstırmenı onerırım2000 değil 1800 olsun bilmişlik yapmak için kasmayın fazla kendinizi nette izledik paylaşalım dedik illa biri bi çamur atacak.
Hocam yulaflı shake dene hem enerji verir hemde kalorisi bu kadar fazla olmaz. Bence kalori oldukça fazla.
Emeğine sağlık kilo problemim hep var bir ayda 5 kilo aldım bu karışımla2buçuk su bardağı süt
100 g ceviz
100 g badem
2 yemek kaşığı bal
1 adet muz
Blendırda çekilip içilir
o kiloyu yağ olarak aldınız sanırım yoksa badem cevizde yağ var bayaEmeğine sağlık kilo problemim hep var bir ayda 5 kilo aldım bu karışımla
Yok karnim hamile gibi sis duruyo ne yag oldu ne doku gergin karnimo kiloyu yağ olarak aldınız sanırım yoksa badem cevizde yağ var baya
ben her gün 6 yumurta sarısı - 1 kaşık bal - su bardagı yulaf - 1 adet muz - fındık - yapıp içiyorum faydasını görürüm o haldeo kiloyu yağ olarak aldınız sanırım yoksa badem cevizde yağ var baya
Bence görürsünben her gün 6 yumurta sarısı - 1 kaşık bal - su bardagı yulaf - 1 adet muz - fındık - yapıp içiyorum faydasını görürüm o halde
Aynen kalorisi fazla.Hocam yulaflı shake dene hem enerji verir hemde kalorisi bu kadar fazla olmaz. Bence kalori oldukça fazla.