2000 kalorilik shake

İhtiyaca göre tüketebilirsin sana kalmış malzemelerin yarısını koyarsın 1000 kalori olur zor kilo alıp günlük kalorilerini tamamlamakta zorlananlar var

100 gram ceviz 654 kcal
100 gram badem 575.5 kcal
2 yemek kaşığı bal 128 kcal
2.5 su bardağı süt 320 kcal
1 büyük muz 121 kcal

TOPLAMINDA = 1798.5 kcal yapar.
Bu spor bılımsellıge ve gercekcılıge dayanır paylasım yaparken lutfen gereklı bılgılerı tam verıp tam bılgılendırın.
Not = Kaloriden bahsedıyoruz arkadaslar ıcerıgındekı karb. ve proteın degerlerını konusmuyoruz karb ve proteın degerlerını ele alacak olursak bu karısım kıloya ulasmak ıcın kullanılabılır orta sevıye ve ılerı sevıye sporcular ıcın yaglanma duzeyınde bır karışımdır.

Son düzenleme:
2000 değil 1800 olsun bilmişlik yapmak için kasmayın fazla kendinizi nette izledik paylaşalım dedik illa biri bi çamur atacak.

mesir macunu gibi birşey çıkartmışsın ortaya :D ceviz ve badem aşırı yağ içerir günlük yağ ihtiyacını her türlü sadece onlar bile aşar bal desen sırf şeker içerir muz süt klasik zaten biraz yaratıcı olmak lazım shake yaparken boş boş şeyler atmak yerine 100 150 gr yulaf lor filan at bari protein ve kaliteli karb olsun mantıken :D

2000 değil 1800 olsun bilmişlik yapmak için kasmayın fazla kendinizi nette izledik paylaşalım dedik illa biri bi çamur atacak.
Çamur atmıyorum olayı çarpıtma bılımsellıkten bahsedıyorum değerlerden bahsedıyorum ama sen bu yazdıklarımdandan 2000 1800 cıkarmıssın vucudundan once beynını gelıstırmenı onerırım

Back
Yukarı