2007 Arnold Klasik Yarışmacı Listesi Açıklandı

OdnamoK

Özel Üye

2007 Arnold Klasik yarışmacı listesi bugün açıklandı. Erkekler ve bayanlarda vücut geliştirme, fitness, ve figür branşlarında toplam 65 sporcu yarışacak. Ohio/Colombus'ta bu sene 19.su yapılacak olan organizayon 2-4 Mart tarihlerinde büyük heyecan yaşatacak çünkü ... İşte Liste:

1-Gustavo Badell
2-Mark Dugdale
3-Tony Freeman
4-Marcus Haley
5-Phillip Heath
6-David Henry
7-Dexter Jackson
8-Johnnie Jackson
9-Dennis James
10-Victor Martinez
11-Ronny Rockel
12-Markus Ruehl
13-Sergey Shelestov
14-Vince Taylor
15-Branch Warren
16-Luke Wood

Geçen seneki yarışmada sıralama:
1 Dexter Jackson
2 Branch Warren
3 Victor Martinez
4 Gustavo Badell
5 Melvin Anthony
6 Lee Priest
7 Mustafa Mohammad
8 Darrem Charles
9 Toney Freeman
10 Troy Alves

Ve tüm zamanlarının Arnold Klasik şampiyonları:
1989 Rich Gaspari
1990 Mike Ashley
1991 Shawn Ray
1992 Vince Taylor
1993 Flex Wheeler
1994 Kevin Levrone
1995 Mike Francois
1996 Kevin Levrone
1997 Flex Wheeler
1998 Flex Wheeler
1999 Nasser El Sonbaty
2000 Flex Wheeler
2001 Ronnie Coleman
2002 Jay Cutler
2003 Jay Cutler
2004 Jay Cutler
2005 Dexter Jackson
2006 Dexter Jackson
2007 ???

* Chris Cormier 2000-2005 arasında 6 kere üst üste ikinci olmuş.
* Görünüşe bakılırsa son yılların en çekişmeli yarışması olacak. Bir yanda Olympia'da çok iyi performans sergileyen Victor Martinez ve Tony Freeman diğer yanda son iki yılın şampiyonu Dexter Jackson, kendisinden çok şey beklenen Phil Heath, inanılmaz kütleleriyle Dennis James, Markus Ruhl, Branch Warren, diğerleri ve usta Vince Taylor.

Yarışma sonuçlanınca OdnamoK bu başlığa kaç resim ekleyecek acaba? 50? :)

sarc4stic dedi:

Yarışmacılara bakılırsa çok malzeme olacak Sarc4stic. :D

OdnamoK dedi:
sarc4stic dedi:

İşin zor cidden. Resim başına 1 rep'e anlaşalım :lol:

sarc4stic dedi:
OdnamoK dedi:
sarc4stic dedi:

Zamanı gelsin anlaşırız... :D Şaka bir tarafa o tarihte evdeki bilgisayardan uzak olacağım için resim eklemeyeceğim. :)

OdnamoK dedi:
sarc4stic dedi:
OdnamoK dedi:
sarc4stic dedi:

Zamanı gelsin anlaşırız... :D Şaka bir tarafa o tarihte evdeki bilgisayardan uzak olacağım için resim eklemeyeceğim. :)

Hadi ya :( Herneyse ben eklerim senin yerine ;)

favorileriniz kim benim
Dexter Jackson ve victor

izzet dedi:
favorileriniz kim benim
Dexter Jackson ve victor

3 gün kala herkes tahminleri yazar ilk 3 için ;)

1 -heath
2 -martinez
3- dexter
4 - badell

Phil Heath ilk kez gecilecek mi acaba.. seneye olympia da gorecez demektir bu...

Dennis James fıtık ameliyatı olduğu için bu seneki Arnold Klasik'te yarışamayacağını açıkladı. Geçirdiği operasyondan dolayı 4-6 hafta idman yapamayacakmış. 2006 yılındaki hedefinin daha çok büyümek olduğunu ve bunu başardığını ancak Olympia'daki kondisyonunun iyi olmadığını söylenen James Mayıs ayındaki New York Pro'da yarışacağını söylemiş.

Daha önce, antreman arkadaşı olan Melvin Anthony'de aynı sebepten (fıtık) dolayı gelen Arnold Klasik davetini kabul edememiş.
Kaynak: http://www.flexonline.com/news/178

Johhnie Jackson'da Arnold Klasik'te yarışamayacağını açıkladı. "Davet edildiğimden yeni haberim oldu. Bu aralar eşimle bebek sahibi olmak istiyoruz, o yüzden yarışamayacağım" dedi. Jackson, Mayıs ve Eylül'deki yarışmalara gireceğini söyledi.

Kaynak; http://www.flexonline.com/news/179

Johnie Jackson da bana Flex i hatırlatan bi hawa war..
FLex dergisini okudum, MR O hakkındaki en büyük eleştiri, J. Jackson'ın kesinlikle hakkının yendigi ile ilgili olan...

Pump Forever dedi:
Johnie Jackson da bana Flex i hatırlatan bi hawa war..
FLex dergisini okudum, MR O hakkındaki en büyük eleştiri, J. Jackson'ın kesinlikle hakkının yendigi ile ilgili olan...

Johnnie Jackson ile ilgili bir başlık hazırlıyorum Pump Forever. Benim de beğendiğim sporculardan bir tanesi.

Victor Martinez, Dexter Jackson ve Phil Heath'in aşağıdaki üç karşılaştırma fotoğrafı sıralamayı gösteriyor gibi. :) Soldan sağa.

Yeni karşılaştırma fotoları,

Böyle yarismalarda ilk 5i bilmek sayisal lotoyu bilmek gibi oluyor :D Cünkü kimin formunda olacaginini bilemiyosun. en güvendiginiz adam a bakiyosun ilk 3 e girememis yani buda var. Sahsen dexterin definasyonsuz cikma ihtimali olmadigi icinde dexter her zaman ilk 5 de olacaktir.
Victor Martinez / Dexter Jackson / Phil heath / Toney Foreman ve Gustav Badell arasinda cekisme gececek bana kalirsa. Diger Banch Warren gibi daha önce derece yapmislar sürpriz yapacagini hic sanmam. Jay Cutler diger Mr.Olimpiaya hazirlaniyordur kesin ondan yarismaz:)

Back
Yukarı