Evet arkadaşlar, IFBB Pro liginde bir yarışma daha sonuçlandı.
Branch Warren New York Pro'yu kazanarak IFBB'deki 3. şampiyonluğuna ulaştı.
Warren 2006'da Arnold Classic'te 2. olarak büyük bir çıkış yapmıştı.
Kas kütlesi, kalınlığı ve özellikle bacakları inanılmaz bir adam.
Bu sene Arnold Classic'te alışıldık kurulukta olmadığı için 7. olarak büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı, ancak anlaşılan aradan geçen 3 ayda dersine iyi çalışmış, kendisine yakın boyda, ve inanılmaz geniş bir adam olan Dennis James'i yenmesini bildi.
Yarışmada 3. olan ise genç Alman devi Dennis Wolf. Kendisi 1.85 boyunda, harika omuzlara sahip.
2005 yılında IFBB Amatör Dünya şampiyonu olarak profesyonelliğe adım attı.
Katıldığı yarışmalarda güzel dereceler almayı alışkanlık haline getirdi.
Kazanması yakındır ilk profesyonel yarışmasını.
4. duyulmadık bir isim 2006 Nationals Amerika şampiyonu Desmond Miller , ancak 5. benim çok beğendiğim, çok estetik bir isim, Brezilyalı Silvio Samuel.

Kazanan kalınlıkta şu anda rakipsiz Branch Warren, güzel bir fiziği yok ama güçlü, herkülvari bir fiziği var, bence böyle kendine has tipler olmalı sporda, boyu 1.70.

2. Dennis James, omuzları ve tricepleri gerçekten ürkütücü...
Boyu 1.73, omuz genişliği neredeyse boyu kadar...

Şampiyonun vücudundaki damarlanmaya ve bacak kalınlığına dikkat. Granit gibi inanılmaz sert, dolu bir adam.

3. olan Dennis Wolf'u hafife almayın, böyle omuzlar çok az bulunur, boyu en büyük avantajı, vücudunun daha dolacak çok yeri var, Olympia için gerçek bir tehdit, beğenerek izliyorum.
Branch Warren New York Pro'yu kazanarak IFBB'deki 3. şampiyonluğuna ulaştı.
Warren 2006'da Arnold Classic'te 2. olarak büyük bir çıkış yapmıştı.
Kas kütlesi, kalınlığı ve özellikle bacakları inanılmaz bir adam.
Bu sene Arnold Classic'te alışıldık kurulukta olmadığı için 7. olarak büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı, ancak anlaşılan aradan geçen 3 ayda dersine iyi çalışmış, kendisine yakın boyda, ve inanılmaz geniş bir adam olan Dennis James'i yenmesini bildi.
Yarışmada 3. olan ise genç Alman devi Dennis Wolf. Kendisi 1.85 boyunda, harika omuzlara sahip.
2005 yılında IFBB Amatör Dünya şampiyonu olarak profesyonelliğe adım attı.
Katıldığı yarışmalarda güzel dereceler almayı alışkanlık haline getirdi.
Kazanması yakındır ilk profesyonel yarışmasını.
4. duyulmadık bir isim 2006 Nationals Amerika şampiyonu Desmond Miller , ancak 5. benim çok beğendiğim, çok estetik bir isim, Brezilyalı Silvio Samuel.

Kazanan kalınlıkta şu anda rakipsiz Branch Warren, güzel bir fiziği yok ama güçlü, herkülvari bir fiziği var, bence böyle kendine has tipler olmalı sporda, boyu 1.70.

2. Dennis James, omuzları ve tricepleri gerçekten ürkütücü...
Boyu 1.73, omuz genişliği neredeyse boyu kadar...

Şampiyonun vücudundaki damarlanmaya ve bacak kalınlığına dikkat. Granit gibi inanılmaz sert, dolu bir adam.

3. olan Dennis Wolf'u hafife almayın, böyle omuzlar çok az bulunur, boyu en büyük avantajı, vücudunun daha dolacak çok yeri var, Olympia için gerçek bir tehdit, beğenerek izliyorum.