2010 - 2011 Değişim Videosu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MDSK33
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Maşallah süper gelişim... tebrik ederim ve devamını dilerim.

daha önceki konunda resimlerle vermiştin ve ordada hayran kalmıştım azmine ...bence çok güzel bir gelişim..Allah sakatlıktan korusun...aynenm devam hedefine .

ancak ben birşey sormak istiyorum ; bench preste 140 demişsin..ancak kilolara bakılırsa her bir tarafta 20 şerden olsa 3 er tane var buda 120 yapmazmı..yoksa sizler barıdamı hesaba katıyosunuz ..sakın yanlış anlaşılmasın eğer öyleyse bende kaldırdığım benc te barı hesaplicam artık ben hiç barı hesaplamıyorumda...

Birde şunu öğrenebilirmyim ; karın bölgesini düz yapmak ( baklava şart değil ama çıksada yok demem) ancak üst taraftan,kol,göğüs,kanat,omuz..gibi yerlerdende kas kaybetmemek nasıl olur varmı bir önerin bu mümkünmüdür demiyorum çünkü forumda vardı buna benzer konular.ancak birde sneden bilmek isterim..

saygılar...

Son düzenleme:
daha önceki konunda resimlerle vermiştin ve ordada hayran kalmıştım azmine ...bence çok güzel bir gelişim..Allah sakatlıktan korusun...aynenm devam hedefine .

ancak ben birşey sormak istiyorum ; bench preste 140 demişsin..ancak kilolara bakılırsa her bir tarafta 20 şerden olsa 3 er tane var buda 120 yapmazmı..yoksa sizler barıdamı hesaba katıyosunuz ..sakın yanlış anlaşılmasın eğer öyleyse bende kaldırdığım benc te barı hesaplicam artık ben hiç barı hesaplamıyorumda...

Birde şunu öğrenebilirmyim ; karın bölgesini düz yapmak ( baklava şart değil ama çıksada yok demem) ancak üst taraftan,kol,göğüs,kanat,omuz..gibi yerlerdende kas kaybetmemek nasıl olur varmı bir önerin bu mümkünmüdür demiyorum çünkü forumda vardı buna benzer konular.ancak birde sneden bilmek isterim..

saygılar...

smith machine barı 20 kg oldugundan barıda hesaba katıyoruz tabıkı sonucta onuda kaldırıyorsun :)

ac karna kardıo yapabılırsın yagların varsa kardıyodan once bı olcek proteın alırsan kaslarından yakma olayını aza ındırmıs olursun

smith machine barı 20 kg oldugundan barıda hesaba katıyoruz tabıkı sonucta onuda kaldırıyorsun :)

ac karna kardıo yapabılırsın yagların varsa kardıyodan once bı olcek proteın alırsan kaslarından yakma olayını aza ındırmıs olursun

Ben normal bench pres sehpasında yapıyorum bahsettiğinizde ise omuz çalışıyorum demekki anladığım kadarıyla bundan sonra barıda hesaplamam gerekecek ortalama 10 kilo vardır oda demkki..

son olarak ;cardiodan önce protein demişsin...ancak ben hiç suplement kullanmadım ...onun yerine ne önerebilirsin..

zahmet olmazssa..

Ben normal bench pres sehpasında yapıyorum bahsettiğinizde ise omuz çalışıyorum demekki anladığım kadarıyla bundan sonra barıda hesaplamam gerekecek ortalama 10 kilo vardır oda demkki..

son olarak ;cardiodan önce protein demişsin...ancak ben hiç suplement kullanmadım ...onun yerine ne önerebilirsin..

zahmet olmazssa..

50 gram lor yiyebilirsin çok az yaglı tuzsuz

öylede açlığın anlamı kalmıyoki 50 gr lor beni idare eder valla

Burada açlıktan kasıt esas olarak karbonhidrat depolarının boş olması zannedersem. Zira bildiğiniz gibi önce karbonhidrat, daha sonra yağ, daha sonra da protein yakılıyor. Siz karbonhidrat depolarınız boş bir şekilde cardio yaparsanız, doğrudan yağ yakım sürecine geçersiniz. Peki yağ yakım sürecini aşıp protein yakma aşamasına geçme riskini nasıl bertaraf edebilirsiniz ? Elbette vücuda protein alımı yaparak. Dolayısıyla cardio öncesi protein alımının sebebi bu kaybı önlemek, yani açlıktan kastedilen, karbonhidrat rezervlerinin boş olması "açlık hissi" değil.

Burada açlıktan kasıt esas olarak karbonhidrat depolarının boş olması zannedersem. Zira bildiğiniz gibi önce karbonhidrat, daha sonra yağ, daha sonra da protein yakılıyor. Siz karbonhidrat depolarınız boş bir şekilde cardio yaparsanız, doğrudan yağ yakım sürecine geçersiniz. Peki yağ yakım sürecini aşıp protein yakma aşamasına geçme riskini nasıl bertaraf edebilirsiniz ? Elbette vücuda protein alımı yaparak. Dolayısıyla cardio öncesi protein alımının sebebi bu kaybı önlemek, yani açlıktan kastedilen, karbonhidrat rezervlerinin boş olması "açlık hissi" değil.

katılıyorum arkadasa tam anlamıyla acıklamıs

zaten ben aç iken spora gittiğimde ağırlıklarda düşüş yaşıyorum o kesin...özellikle gündüz çalışıyorsam ve akşamı spora gidiceksem bana ölüm geliyor o spor...performans düşüklüğü oluyor illaki :(

işte ne bileyim arkadaşın konusunu daha fazla kirletmek istemiyorum...üst kas kaybetmeden karın bölgemi inceltmeye gidiyorum Allah yardımcı m olsun...

ben daha başlamadım ama başlıcam ve biraz bu formu geziyorum ama gerçekten azmine hayran kaldım süper bukadar zamanda bu vücut harika tebrikler inşallah sakatlık olmaz

Tebrik ederim dostum sporun her hangi bir dalına yeni başlayan tüm arkadaşlara izletilmesi gereken bir video olmuş eminim bir çok kişiyi motive edecektir.

Başarılarının devamını dilerim.

tebirk ederim.ama kardeş göğüslerinden dolayı seni ayrıca tebrik edicem.yani göğüsler uçmuş gitmiş.dicek birşey yok.baya iyi çalışmışsın.devamı dilerim..

ortak affına sığınarak birşey sorucam lütfen yanlış anlama yargılamaktan değil. hiç steroid kullandın mı? çünkü ben 10 aydır yapıyorum bu sporu ve 5. aydan sonra resmen gelişim durdu yerimde sayıyorum sen nasıl geliştin bu kadar nasıl bir vücut yapısıdır bu böyle :D

bazı insanlar doğuştan şanslı tabi :D bizim gibi ektomorf değiller

unutmadan edit: 4 kutu protein tozu 2 kutu aminoasit harcamama ramen...

Son düzenleme:
protein tozları amınolar vs vs vs bunları alıyorsunuz ama antremanın hakkını verıyormusunuz ? yada eve gittiğinizde şekere una abanıyomusunuz ? eger boyle yapıyorsanız gelısemessınız. gunluk proteın karb yag almanız lazım duzenlı spor

özgür öncelikle tebrik ederim başarından dolayı.
ben bu spora başlayalı 1 hafta oluyor açıkçası videondan sonra daha bi hırslandım :]
sana şunu sormak istiyorum,
ben protein supplement vs. kullanmak istemiyorum şimdilik, eskiyi hatırlayıp yani bu spora başladıgın ilk 1-2 ay uyguladıgın beslenme programını yazabilir misin buraya.yazarsan çok memnun olucam teşekkürler ayrıca tekrar tebrikler.

aynen bende beslenme listesi istiyorum .

beslenme mantığı çok ama çok basit. tum zararlı karbonhidratlar ve yağlar kesilecek. bunlar dışındaki kısım dengeli bir şekilde her ogunde alınacak. bu kadar basit.

supplementler içinse. başlangıç aşamasındaki birisi için bcaa + kreatin ikilisi yeterlidir. beslenmesi duzenli deilse. yeterli proteini alamıyor yada iş guç nedeniyle yiyecek oprtam yada vakit bulamıyorsa. pratik olması açısından gunde 1-2 olcek protein tozuyla takviye edilmesi yeterlidir. iyi çalışamalr kolay gelsin.

Back
Yukarı