Selamlar,
21 günlük değişimi paylaşmak ve yorum-önerilerinizi almak istedim.
Boy : 1.88
Kilo : 74.6 > 74.8
Yemek Programı :
Sabah = 2 Yumurta ve 1 Bardak Süt
Öğle = 100 Gr Izgara tavuk, yeşillik
Akşam = 200 Gr Tavuk ya da Balık Izgara, 2 yemek kaşığı kadar Makarna(haftada1), az zeytinyağlı ve sebze yemekleri (haftada 1-2)
19uncu güne kadar adaptasyon programı ve cardio ağırlıklı çalıştım. 20inci günde programa geçtim. Program şu şekilde ;
1.gün = Kol - Sırt - Göğüs - Karın
2.gün = Omuz - Arka kol - Bacak - Karın
şeklinde bir programım var.
Gelişim göstermek istediğim bölge, klasik olduğu üzere Karın bölgesidir. Özellikle yan ve alt karın kısmında alkole dayalı yağlanma mevcut.
Bu programla 21 günde resimdeki gibi bir değişim durumu söz konusu. Önerileriniz olursa memnuniyetle okumak isterim.
21 günlük değişimi paylaşmak ve yorum-önerilerinizi almak istedim.
Boy : 1.88
Kilo : 74.6 > 74.8
Yemek Programı :
Sabah = 2 Yumurta ve 1 Bardak Süt
Öğle = 100 Gr Izgara tavuk, yeşillik
Akşam = 200 Gr Tavuk ya da Balık Izgara, 2 yemek kaşığı kadar Makarna(haftada1), az zeytinyağlı ve sebze yemekleri (haftada 1-2)
19uncu güne kadar adaptasyon programı ve cardio ağırlıklı çalıştım. 20inci günde programa geçtim. Program şu şekilde ;
1.gün = Kol - Sırt - Göğüs - Karın
2.gün = Omuz - Arka kol - Bacak - Karın
şeklinde bir programım var.
Gelişim göstermek istediğim bölge, klasik olduğu üzere Karın bölgesidir. Özellikle yan ve alt karın kısmında alkole dayalı yağlanma mevcut.
Bu programla 21 günde resimdeki gibi bir değişim durumu söz konusu. Önerileriniz olursa memnuniyetle okumak isterim.