• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

21 yaş 1.85 kilo 74

kdmstr

Üye
Merhabalar 6 aydır spor salonunda çalışıyorum. Düzenli olarak fotoğrafımı çekmeye çalışıcam gelişimi görebilmek için, şimdilik bunlar var. Yorumlarınızı bekliyorum. Saygılar.

Eklentiler

• crop2.jpg
    crop2.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 987
  • crop3.jpg
    crop3.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 1.363
  • crop.jpg
    crop.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 1.158
Edit yokmuş bi kaç resim daha ekliyorum

Eklentiler

• crop4.jpg
    crop4.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 712
  • crop5.jpg
    crop5.jpg
    59,7 KB · Görüntüleme: 658
Gayet dengeli gelişmiş bir vücudun var kdmstr. Biraz daha zayıflarsan kasmasan da karın kasları görünecek. Gerçi zayıflamanı önermem, kütleni korumanı tavsiye ederim.

sırt harika duruyor... 6 ayda iyi gelişim sağlamışsın, tebrik ederim...

kollara hacim kazandırıp, yağlanmadan biraz kütle yaparsan manken gibi olursun.

başarılar dilerim!

6 ay ıcın kanatlar cok ılerıde..Sanırım genetık olarak sırtın ıyı..Dıger bolgeler ıse dengelı ve 6 aya gore normal..Calısmaya devam..Tabı yaglanmadan..

Zaten hiç spor yapmayan biri değildim, eskiden basketbol oynardım sakatlık sebebiyle bıraktım, evde barım ve dumbelım ile çok düzensiz kafama estikçe çalışırdım, ve yine küçükken barfiks demiri takmıştım kapıma o benim eğlence aletim gibi olmuştu sanırım kanatlar o dönemde oyun oynarken falan ister istemez çalıştı, bide yüzmeyi severdim onun da faydası oldu sanırım, teşekkürler yorumlarınız için.

Şu an kullanmaya başladığım supplementleri de yazayım

GNC whey pro 1300 gr bitirdim
Şu an hala twinlab 2.5 kilo protein tozu kullanıyourm, antrenmanlardan sonra kesinlikle bir ölçek içiyorum.
Bazen ara öğün olarak ta tek ölçek içtiğim oluyor ama günde iki ölçeği geçmiyorum

yaklaşık 2 haftadır Twinlab amino fuel likit kullanıyorum antrenmandan önce 3 kaşık içiyorum

Yine 2 haftadır hardline nutrition AOL kapsüllerinden 3 antrenman öncesi 3 antrenman sonrası kullanıyorum

Kanat haric vucudun bi albenisi yok fakat 6aylık çalışma için cok güzel bi vucud.Fakat vucud tam beslenemedeği acıkca ortada supplement kesınlıkle ana ogun degıldır.lor -ton balıgı-tavuk-ve kahvaltılarda 10-14yumurta beyazı
kollar parcalı .gelişmiş bi kanat
direk gogus ve omuza abanılmalı

Kanat haric vucudun bi albenisi yok fakat 6aylık çalışma için cok güzel bi vucud.Fakat vucud tam beslenemedeği acıkca ortada supplement kesınlıkle ana ogun degıldır.lor -ton balıgı-tavuk-ve kahvaltılarda 10-14yumurta beyazı

Foruma arkadaşın vücudunu beğenmediğinizi belirtmek içinmi üye oldunuz ?Daha ilk mesajdan böle..

Ayrıca o ne öyle kahvaltıda 14 yumurta beyazı ??Forumda bi sorun bakalım kaç kişi6-7 nin üstünde beyaz yiyor.Arkadaş 6 aylık olduğunu belirtmiş!!

Hem vücudunu iyi beslemediğini nerden çıkardınız.Arkadaşın ilk halini bilmiyoruz belki 60 kiloydu başladığında??

Göğüs ve omuzda size katılmıyorum omuz başları gayet güzel çıkmış.Göğüste şekillenmeye başlamış.

Doğru yoldasın ;) yağlanmadan hacimlenmeye devam:)

ya benmde kemik yapım böyle ve biraz yağ kütlesi var o olmasa belim 60-70 arasına düşer eminim omuzlar 125 iken :D ve ben bu durumdan rahatsızm bukadar ince bel istemiyorum dolayısıyla yanları yağ değilde kas ile doldurma şansım varmıdır benim ?

Son düzenleme:
6 ay için çok çok iyi. Spor altyapın olduğu belli, özellikle omuzlarının genişliği ve kanatlar da çok güzel. İyi çalışmalar...

Merhabalar supplement kullanımımı yazdım zaten ana öğün olarak kullanmıyorum lor dışında bütün saydıkların evde bulunuyor ve tüketiyorum. Sabahları 10 yumurta beyazı yerine sade yulafı kaynar suda lapa yapıp içine 6 tane pişmiş yumurta atıyorum 2 sı sarılı. Göğüs konusuna katılıyorum önceliğim zaten orası, ben kendim sürekli gördüğüm için farkedemiyorum ama tanıdıklar beni uzun süre görmeyenler çok fazla değiştiğimi söylüyorlar. Belki biraz abartarak anlatıyolar ama bilemicem, ben şu göğüsü tam çizmeden kendim farkedemicem ne kadar geliştiğini, eski fotoları karıştırayım belki bulurum birşeyler.

Flexor bey yorumunuzda ne demek istediğinizi anlamadım, başka fotoğraf olmadığı içinmi değerlendiremiyoruz yoksa ayrıntılı bilgi vermediğim içinmi yağ kas oranı falan filan gibi. Bizim arkadaş geçen gün gitmiş ölçtürmüş bi spor kompleksinin diyettisyeninde neresinde kaç kilo yağ var falan filan. Bu oran bu kadar kesinlikte saptanabiliyormu acaba.

Bence senin acil omuz ve bicepslere yüklenmen lazım. Yoksa ilerde daha da şekilsiz durur ve göğüsü çıkara çıkara yürümeye başlarsın.Psikolajin bozulur. :)

Daha çok yeni oldugun için o kadar değerlendirme işini pek kasma bence.
İyi yoldasın eski resimlerini görünce daha da belli bu.
Bacak çalışmaları ne alemde ?Yenilerin ihmal ettiği en büyük konu orantılı çalışmada seının gelısımını etkıler gibime geliyor.

Onlardan deilim ben ilk çalışmaya başladığımdan beri bacaklara baya önem veriyorum hatta en beğenmediğim bölge bile diyebilirim. Kalflerim daha define dursada quadlar ve hamler istediğim şekilde değil daha yağlı. Haftada 1 çalıştırıyorum ama sanırım 1 yetmiyor. Arttırmayı düşünüyorum çünkü çok zor yoruluyor ve çabuk toparlanıyor bacaklarım ama hala istediğim şekli almış değilim. Bakalım dediğim gibi daha bi üzerine düşücem bacakların. Asıl gelişimi kışın sağlamayı düşünüyorum şu yaz dönemi geçsin daha iyi olacak inşallah.

Teşekkürler

ya benmde kemik yapım böyle ve biraz yağ kütlesi var o olmasa belim 60-70 arasına düşer eminim omuzlar 125 iken :D ve ben bu durumdan rahatsızm bukadar ince bel istemiyorum dolayısıyla yanları yağ değilde kas ile doldurma şansım varmıdır benim ?

Twistin beli kalınlaştırdığını söylüyorlar ama sürekli twist yapan arnoldun beli çok ince emin değilim tam olarak hangi egzersiz kalınlaştırır ama dumbell side bend işe yarayabilir.

boy çok iyi kanatlar ise harika karın da güzel pazu geliştr derim brz kilo alıp kas çevirmen önerim 6 ay için harika..

Back
Yukarı