• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

21 yaş 1.85 kilo 74

Bi insanda spor yaparken azimde olunca e biraz da sabır . min 6 ay da böyle bir vücud meydana geliyor . tebrik ederim özellikle kanatları ;)

Acikcasi bu vucudu beslememissin ve bu yuzden iyi bir vucut diyemeyecegim. Alabildigine bulk yapsaydin, gorus alanindaki her seyi yeseydin su vucut rahatlikla 2 kati boyutunda olabilirdi. CUnku goruyorum ki VG'ye baslamadan onceki vucudun gelismeye cok musaitmis.

Yemek yemelisin. Ne kadar buyumek istiyorsan o kadar yiyeceksin. Bu yemekleri yerken agirlik calisman kutlene kas olarak hacim eklemeni saglar, calismazsan yag olarak alirsin.

Ye, ye, ye...

Acikcasi bu vucudu beslememissin ve bu yuzden iyi bir vucut diyemeyecegim. Alabildigine bulk yapsaydin, gorus alanindaki her seyi yeseydin su vucut rahatlikla 2 kati boyutunda olabilirdi. CUnku goruyorum ki VG'ye baslamadan onceki vucudun gelismeye cok musaitmis.

Yemek yemelisin. Ne kadar buyumek istiyorsan o kadar yiyeceksin. Bu yemekleri yerken agirlik calisman kutlene kas olarak hacim eklemeni saglar, calismazsan yag olarak alirsin.

Ye, ye, ye...

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/showpost.php?p=212737&postcount=41

heryerde yemek ye ye ye diyorsunuz. yemek yenmesini bilmeyen yoktur sanırım.

Sırt çok iyi göründü bana 6 ayda böyle bir sırt herkesin harcı değil. Tek diyeceğim kollara ağırlık vermelisin. Bence doğru yoldasın, kolay gelsin.

Sırt çok iyi göründü bana 6 ayda böyle bir sırt herkesin harcı değil.

Hadı ya cıddı mısın..Duzgunce yorum yapacagın kısının mesajını okusan kucuklukten berı barfıks cektıgını soyledıgını gorurdun ve su ""X ayda kol boyle olmaz Y ayda kanat boyle olmaz Z aya gore gelısım kotu"" gıbı yorumlar yapmazdın..Yanlıs anlama ama butun mesajlarının temelınde su yukarıda tırnak ıcıne aldıgım sozler var..

Back
Yukarı