%22 YAĞ ORANIM VAR 78 KİLOYUM NE YAPMAM GEREK ?

Öncelikle herkese merhaba ben Umut. Ben 2016 senesinde 125 kilodan başladım yaklaşık bir buçuk sene içerisinde 78 kilo'ya kadar indim. Fakat sağlıksız bir şekilde indim kesinlikle spor yapmadım sadece koştum ve yemek yemedim. Ve yaklaşık 1 yıldır da fitness yapmaktayım fakat çeşitli programlar kullandım pek bi işe yaramadı. Şu an göbeğimde sarkma var birazda yağlı ve kas yapmak istiyorum göbeğimdeki yağ şişmanlıktan kalma. Sizce ne yapmam gerek kafam çok karışık kas oranımı arttırmak istiyorum fakat göbeğimide eritmek istiyorum ne yapmam gerek yardımcı olabilecek arkadaşları konuya bekliyorum. Şimdiden Teşekkür Ederim.

bilinçli bir spor yapmanız spor salonuna yazılıp hocanın vereceği programa tam olarak uymanız lazım özellikle sguat ve karın kası hareketleri sizi sıkılaştıracaktır bol bol cardio ve bisiklet sürmelisiniz salonda ayrıca halat güç çalışması da size büyük fayda sağlayacaktır hiç merak etmeyin kaslı hacimli ve güçlü olabilmek sizin elinizde bunu yapabilrisiniz hemen salona yazılın

107 kilodan 78 e düşmüştüm. Sonra spora başladım. Göbeğim hiç gitmedi. 78 80 kilolarda bile hep göbeğim vardı. Hemde mekik spor hep yapıyordum. Bir yabancı makalede yazıyordu. Şişmanlıktan kalan alt yağlar hiç erimezmiş diye.

Umut kardeş umutsuz olma,olmaz olmaz deme zira olmaz olmaz.Sen bir resim çeki siteye koy bakalım dostum inan bana herşey mükemmel olur

Öncelikle herkese merhaba ben Umut. Ben 2016 senesinde 125 kilodan başladım yaklaşık bir buçuk sene içerisinde 78 kilo'ya kadar indim. Fakat sağlıksız bir şekilde indim kesinlikle spor yapmadım sadece koştum ve yemek yemedim. Ve yaklaşık 1 yıldır da fitness yapmaktayım fakat çeşitli programlar kullandım pek bi işe yaramadı. Şu an göbeğimde sarkma var birazda yağlı ve kas yapmak istiyorum göbeğimdeki yağ şişmanlıktan kalma. Sizce ne yapmam gerek kafam çok karışık kas oranımı arttırmak istiyorum fakat göbeğimide eritmek istiyorum ne yapmam gerek yardımcı olabilecek arkadaşları konuya bekliyorum. Şimdiden Teşekkür Ederim.
Malesef böyle ciddi kilo verildiğinde bendede Nisan 2017'de tüp mide ile 130 Kg'dan 72 Kg'a indim (boyum 172cm yaş 30). Abdominoplasti ve Jinekomasti amelyatı yaptıracağım önümüzdeki ay başka hiç bir yöntemle o deri ve deri altı dokular gitmeyecek. Adam gibi vücuda sahip olmak için biraz para harcayıp canımızı biraz daha yakacağız. Çaresiz.

Back
Yukarı