major3458
Üye
Merhaba spora gönül vermiş değerli abilerim kardeşlerim. Öncelikle uzun bi yazı yazıp canınızı sıkmayacağım tek ricam var sadece benimle değerli görüşleerinizi paylaşınız.
Bu kardeşiniz 8 sene evvel 2 senelik kanser tedavisinden taburcu oldu. (lenfoma) bu hastalıgın bende bir çok götürüsü oldu ( kalıcı yavaş calısan tiroidler,yogun güc ve kas kaybı, jinekomasti) gibi.
Ben 4 sene evvel lipo yöntemiyle ameliyat oldum fakat vücudum cok yaglıydı bu yagı halen daha atamadım. Son 1 aydır eve ekipman aldım.
-60 kg ayarlanabilir dumbell set
-1 uzun halter bar
-ayarlanabilir mekik masası aynı zamanda bench masası olarakta kullanıyorum.
Nasıl bir program izlemeliyim?
Fakat cardio yapmamaktyım. Cünkü vücudun erimesini istemiyorum. Ancak eğer sizden böyle bi talimat gelirse sabah 6-7 gibi kalkıp aç karnına yarım saat tempolu yürüyüş yapabilirim.
Ek olarak supplement önerisine acıgım. Beslenmeye dikkat etmeye calısıyorum. Günlük karb alımım 2000 civarı. Protein alımım 100 civarı. Yağı sıfıra indirmeue calısıyorum. Hamur işini hayatımdan cıkarttım.
Boy: 177 cm
Kilo: 71 kilo
Yağ oranı : bilmiyorum ancak 20 diye tahmin ediyorm
Spor geçmişi: yok.
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu kardeşiniz 8 sene evvel 2 senelik kanser tedavisinden taburcu oldu. (lenfoma) bu hastalıgın bende bir çok götürüsü oldu ( kalıcı yavaş calısan tiroidler,yogun güc ve kas kaybı, jinekomasti) gibi.
Ben 4 sene evvel lipo yöntemiyle ameliyat oldum fakat vücudum cok yaglıydı bu yagı halen daha atamadım. Son 1 aydır eve ekipman aldım.
-60 kg ayarlanabilir dumbell set
-1 uzun halter bar
-ayarlanabilir mekik masası aynı zamanda bench masası olarakta kullanıyorum.
Nasıl bir program izlemeliyim?
Fakat cardio yapmamaktyım. Cünkü vücudun erimesini istemiyorum. Ancak eğer sizden böyle bi talimat gelirse sabah 6-7 gibi kalkıp aç karnına yarım saat tempolu yürüyüş yapabilirim.
Ek olarak supplement önerisine acıgım. Beslenmeye dikkat etmeye calısıyorum. Günlük karb alımım 2000 civarı. Protein alımım 100 civarı. Yağı sıfıra indirmeue calısıyorum. Hamur işini hayatımdan cıkarttım.
Boy: 177 cm
Kilo: 71 kilo
Yağ oranı : bilmiyorum ancak 20 diye tahmin ediyorm
Spor geçmişi: yok.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi