• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

24 yaş 1.80 cm 78 kg. estetik gorunuş istiyorum.

Merhabalar 24 ya$indaim.Bu sporla ilgilenmeye 3 yil once ba$ladim ama hic devamli yapamadim.Sürekli 3-4 aylık bo$luklar oldu. En uzun 11 ay dewam ettim bu resmlerde 11 ayin sonunda cekildi.
Boy : 180
Kilo : 79
Kol : 40
Omuz : 130

ölçüler sıcakken alınmıştır. aa,protein tozu,carb tozu kullandim.Bunlarin di$inda düzenli beslenme olayim pek olmadi :).
Oyle cok a$iri dewasa olmak istemiorum estetik , görsel açidan ho$ bi vucut istiorum.Önerileriniz neler olabilir..
Te$ekkür ediorum.

Eklentiler

• sgsg.jpg
    sgsg.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 2.160
  • hfjfj.jpg
    hfjfj.jpg
    83,3 KB · Görüntüleme: 1.612
  • xbdhbdh.jpg
    xbdhbdh.jpg
    86,9 KB · Görüntüleme: 1.561
Daha detaylı yorumu daha sonra yapacağım ama kısaca da olsa yorum yapmak istiyorum şimdi, 79 kiloda 130 santim omuzu görünce önce hadi canım dedim, ama resme bakınca omuzlar gerçekten şahane, omuz başları harika olmuş, tebrikler.

Nasıl omuz çalıştığını ; bu omuz başları için extra neler yaptığını açıklarsan biz de faydalanmış oluruz. 1. fotografta yanlış adamın yanında durmuşsun :)

omuzlar cok iyi bence. geriye kalan kısım da oyle. karın bolgesi de cok az daha calısmayla mukemmele yakın olabilir. bence amacin vucut gelistirmeden ziyade guzel gorunen bir vucut yapmaksa ulasmıssın, tebrik ederim.

emko dostum, herkes bu yalanı söyler; ama zamanla ideallerin de değişiyor. Çok defa şahit oldum.
Keşke after fotograflarında olsaydı. ÇAtının durumunu ve gelişmeyi daha iyi anlayabilirdik.

Kollar 40cm var bence.Çok güzel bir vücut yapmışsın tebrik ediyorum.Benim idealim dediğim vücut seninki.Maşallah Allah nazardan saklasın:)

Omuz başları - boyun bölgesi ve kollar süper. Karnın da iyi sayılır. Göğüse biraz yüklenebilirsin. Alt göğüs kısmı biraz az geldi belki gölgeden olabilir. Sadece fit vücut istiosan bodyi bırakp evde mekik - barfix - şnav vs. ile formunu korumana bak yeterince iyisin.

güzel bence, fotoda ynındaki arkadaşın çatısıda başarılı omuz genişliği falan doldurursa o boyla baya ii durur ince belle,,senin vucutsa estetik bir görüntü için ideal bence belkı bıraz daha kuru olursa karın kasları ve oblkler birazdaha belirgin sanırım çok hos durur..

gogusu irilestirsen guzel olur. onun haricnde gayet guzel bir vucut tebrikler.. :) bu arada yanindaki arkadasda iyi genetik var degerlendirsn :D

Back
Yukarı