• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

25 gün.. oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

thecoller

Yeni Üye
Gainer Alacağim Vücüt ölcülerim
Omuz - 53
KOl - 31
BEL 73
kilo 69
boy 1,84
yaş 22

Caliştigim Zamani Toplarsak 20 gün
ama dinlenme felan dahil.. 1 ay 10 gün civari
göğüs felan nasıl ölcecez bilmiyom bilgidim kadaryla yaptım

Bu wehit gaineri alcagim
https://www.supplementler.com/shop/Kilo-Aldiricilar/Hardline-Nutrition-Progainer-4-5-Kg.html
bench_O

tavsiyelerinizi yazın gainer antrenman gibi ..
resimleri ufaltıyım koyacagim

Spordan sonra cok halsizlik yapıyor ve biras kilo almam lasım
boyuma göre kilom biras düşük sanki
dsc02829y.jpg
webplayer.php

Son düzenleme:
thecoller beslenme ve antreman bilgini arttırman lazım. forumu yakından takip et ve sabitkonuları okumaya çalış. 25 günden mucize bekleme. sıkı çalış, iyi beslen. vücudunu tanı. salondakilewrin gazına gelip supplemente girme. boşuna parana yazık olur.

Ya arkadasim 25 günde olsa olsa sacin sakalin uzar.. ne olmasini bekliyosun ki ? Basligi yanlis yere acmissin.. Aslina bakarsan tamamen yanlis baslik acmissin.. Aradigin cevaplarin tamamini forumda bulabilirsin ; )

Omuz 53 Bel 73 ?

Haciyatmaz misin sen ? Sanirim yanlis ölctün omzunu..

Bir bilene sor, VG'yi kim icat etmis ?

iyi calismalar..

omuzdan omuza ölçtüm ben 53 geldi
capini ölçtüm şimdi 112 cm etrafindan dolandırdım boyum uzun oldugu için kilo belli olmuyor 90 kilo olsam anca şişman gözükürüm ben SS ler var linki koyamadım

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:45 ----------

thecoller beslenme ve antreman bilgini arttırman lazım. forumu yakından takip et ve sabitkonuları okumaya çalış. 25 günden mucize bekleme. sıkı çalış, iyi beslen. vücudunu tanı. salondakilewrin gazına gelip supplemente girme. boşuna parana yazık olur.

ediyorum
caliştigim yer askeriyenin malzemler eski ama beleş hemen hemen her sey ve sadece kosu bandini kullanıyor : )))

konu acilen kapatılmalı veya bu bölüme konu açmak ile ilgili sınırlama getirilmeli çünkü yakında bbye 1 gün önce başladım nasılım diye konular açılırsa şaşırmamak lazım...

bkz. 1 yıllık çalışmam, 6 aylık çalışmam son olarak 4 aylık çalışmam ve 25 gün bu daha da düşecek işin gidişi budur lütfen dikkat ...

Bilekde varmiş bilek 17 CM

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:51 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:49 ----------

25 gün dür yapıyorum dediysem gittiğim günlerin toplamıdır
kasımda askerden geldigimi hesaplarsak 20 gün dinlenme cik gerisi 25 30 günlük bi body toplam yani 3-4 ay içindeki gittim günleri soyledim : )
askerdede amino 6100 kullanıyodum cantada saklıyodum orda bol bol barfisk,şınav,mekik cekiyodum ama askerden geldikden sonra birden cok kilo kaybettim evde düzenli beslenme yoktu birden gitti hepsi : )Forumdada Çok Bekçi var : )

Son düzenleme:
Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

- Konu forum kurallarına aykırıdır

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

- Başlığız yanlış bölüme açılmış.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı