2ay Calısma Programım . yorum bekliyorum..

Henüz 2 . aydayım..İlk defa bodybuilding yapıyorum..
yas 17
kilo 56-60 arası [- Kilo almam gerek sanırırm ama bu sıs duzenlı yapamıyorum bi yerden patlak veriyo .. bu konuda oneriisi olan varmı :( -]
boy 1.72 civarı

2.Ay Calısma Programım

CARDİO : 10 dk bisiklet

BEL ÇALISMASI : Roman chair 4x15
Leg raises 4x15

BACAK : Leg extension 3x10
Leg curl 3x10

SIRT : Lat (enseye) 3x10
Standing rowing 3x10

GOĞUS : Bench press 3x10
Bench fly 3x10

OMUZ : Yana açış(dumbell ile) 4x107

Biceps : Barbell curl 4x8
Cift dumbell curl 3x12

TRİCEPS : Push down 3x12
Tek dumbell extension 3x10

Son düzenleme:
Öncelikle v.g sporuna hoşgeldin. Hocalar daha iyi yardımcı olur ben nacizhane fikirlerimi belirteyim.

İlk olarak yazında çalışmaları hangi günlere böldüğünü yazmamışsın. Eğer hepsini aynı gün yapıyorsan acilen salondaki hocandan program iste veya Flexor hocanın programları için arama butonunu kullanabilirsin.

Kilo almak istiyorum demişsin ama beslenme programını yazmamışsın. Onu da güncellersen daha iyi yardımlar alabilirsin. Şimdilik söyleyeceklerim bunlar. Ama kesinlikle sabırlı ve azimli olmalısın. 2-3 ay yeterli bi süre değildir bu sporda kendini göstermek için. Tabii ki vücut yapına da bağlı bi durum ama etkili sonuçlar almaya başlamak için doğru beslenerek doğru antreman yapmalısın. Önümüzdeki aylarda görüşmek üzere. Kolay gelsin.

Öncelikle v.g sporuna hoşgeldin. Hocalar daha iyi yardımcı olur ben nacizhane fikirlerimi belirteyim.

İlk olarak yazında çalışmaları hangi günlere böldüğünü yazmamışsın. Eğer hepsini aynı gün yapıyorsan acilen salondaki hocandan program iste veya Flexor hocanın programları için arama butonunu kullanabilirsin.

Kilo almak istiyorum demişsin ama beslenme programını yazmamışsın. Onu da güncellersen daha iyi yardımlar alabilirsin. Şimdilik söyleyeceklerim bunlar. Ama kesinlikle sabırlı ve azimli olmalısın. 2-3 ay yeterli bi süre değildir bu sporda kendini göstermek için. Tabii ki vücut yapına da bağlı bi durum ama etkili sonuçlar almaya başlamak için doğru beslenerek doğru antreman yapmalısın. Önümüzdeki aylarda görüşmek üzere. Kolay gelsin.

yorumun ve önerilerin icin tesekkür ederim ..calısma gunlerım ( ptesi,carsamba ve cuma )

yukarda yazılanlar sadece 1 antreman gununde yapılıyor..

beslenme programı yok . benım aradıgım söyle bsi : mesela ptesi kahvaltı 2yumurta sut ogle : makarna pilav vs vs vs ( bunun gibi bir beslemne programı )

hocamın verdigi program söyle bsi protein ve karbonhıdraat yuklu yıyecekler ye dedi . ama bana lazım olanı az once yukarı yazdım

Anladığım kadarıyla biceps, göğüs, omuz, sırt hepsini aynı gün yapıyorsun. Çok yanlış. Bölgeleri günlere yayarak çalış ve her kas grubunu 2 gün dinlendir. Kilo

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:57 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:55 ----------

Anladığım kadarıyla bütün kas gruplarını aynı gün içinde çalıştırıyosun. Doğru mu ?

Anladığım kadarıyla biceps, göğüs, omuz, sırt hepsini aynı gün yapıyorsun. Çok yanlış. Bölgeleri günlere yayarak çalış ve her kas grubunu 2 gün dinlendir. Kilo

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:57 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:55 ----------

Anladığım kadarıyla bütün kas gruplarını aynı gün içinde çalıştırıyosun. Doğru mu ?

evet hepsi aynı gün . bir gün dinlenip tekrar yapıyorum .. pazartesi - carsamba - cuma antreman gunleri .. gerisi dinlenme . haftada 3 gun yani .. yukarda yazılanlar 1 antreman gununde yapılıyor ..

Back
Yukarı