ultravioleT
Üye
3 yılı aşkın süredir iyisiyle kötüsüyle belli program dahilinde çalışmaya başladım ve son 1 yıldır haftada 3 bazen 4 gün full body yapıyorum 2şer hareket olarak.
daha öncesinde hatırladığım kadarıyla omuzlarımda çıkan sivilce problemi yoktu ama bu son 1 yıldır özellikle yazın omuzlarım kıpkırmızı iltihaplı sivilcelerle doldu. sağlık ocağında kan değerlerime baktırdım kan hücrelerimde küçülme olduğunu söyledi ama kötü huylu olan birşey değil sana hiçbir konuda engel değil dedi ve aileden kalıtsal olabileceğini dile getirdi. 170 boy 70 kg (80 bel ölçüm var yağ oranımın ölçüsünü buradan anlarmısınız bilmem ama )
Sonuç;
istikrarımın vermiş olduğu fiziğe gayet güzel kavuştum 6 7 ayda 10 kg vererek ideal ölçülere ulaştım.
Omuzlarımda çıkan sivilcelere aldığım önlemler;
*pamuklu giyinmek
*hergün duş
*kükürtlü sabun kullanmak ve lif ile kanatmamaya özen göstererek cildi temizlemek
Protein tozunu bıraktım
yumurta 1 tane yemeye başladım fazlasını yemiyorum
beyaz ekmek haftada 1 2 kez 1 dilim anca tüketiyorum
pirinç yada makarna ve haşlanmış tavuk göğüsü rutin 150 gr tüketiyorum
süt ürünleri tüketmemeye çalışıyorum kefir dışında.
Ama hala omuzlarım kırmızı izler ve yeni oluşan sivilceler devam ediyor.
ASIL SORU ?
HİÇ ARA VERMEDEN SADECE 1 2 GÜN OFF VERDİĞİM BU ANTRENMAN GEÇMİŞİMDE ACABA 1 AY GİBİ BİR SÜREÇTE ARA VERMEM FAYDALI OLUR MU?
daha öncesinde hatırladığım kadarıyla omuzlarımda çıkan sivilce problemi yoktu ama bu son 1 yıldır özellikle yazın omuzlarım kıpkırmızı iltihaplı sivilcelerle doldu. sağlık ocağında kan değerlerime baktırdım kan hücrelerimde küçülme olduğunu söyledi ama kötü huylu olan birşey değil sana hiçbir konuda engel değil dedi ve aileden kalıtsal olabileceğini dile getirdi. 170 boy 70 kg (80 bel ölçüm var yağ oranımın ölçüsünü buradan anlarmısınız bilmem ama )
Sonuç;
istikrarımın vermiş olduğu fiziğe gayet güzel kavuştum 6 7 ayda 10 kg vererek ideal ölçülere ulaştım.
Omuzlarımda çıkan sivilcelere aldığım önlemler;
*pamuklu giyinmek
*hergün duş
*kükürtlü sabun kullanmak ve lif ile kanatmamaya özen göstererek cildi temizlemek
Protein tozunu bıraktım
yumurta 1 tane yemeye başladım fazlasını yemiyorum
beyaz ekmek haftada 1 2 kez 1 dilim anca tüketiyorum
pirinç yada makarna ve haşlanmış tavuk göğüsü rutin 150 gr tüketiyorum
süt ürünleri tüketmemeye çalışıyorum kefir dışında.
Ama hala omuzlarım kırmızı izler ve yeni oluşan sivilceler devam ediyor.
ASIL SORU ?
HİÇ ARA VERMEDEN SADECE 1 2 GÜN OFF VERDİĞİM BU ANTRENMAN GEÇMİŞİMDE ACABA 1 AY GİBİ BİR SÜREÇTE ARA VERMEM FAYDALI OLUR MU?