• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

3.5 ay düzensiz çalışma :(

Öncelikle Herkeze merhaba yaş 18 Boy:1.80 Kilo:70 Bu sporu düzensiz olarak yapıyorum düzensiz derken her idana gidiyorum fakat uyku ve beslenme kurallarına ğek uyduğum söylenemez 4-5 saat uyuyorum çalıştığımdan dolayı kahvede çalışıyorum birde akşama kadar sigara dumanından kafam güzel oluyor ztn:=) 3 haftadır farklı bir salonda ikamet etmekteyim bundan önceki salondaki hoca yanlış program vermiş yanlış derken çok ağır bir program vermiş 6 biceps hareketi 7 göğüs hareketi 6 arka kol vs. bu süre içerisinde 4 kilo kaybettim yeni salona başladığımdan bu yana yaklaşık 3 kilo aldım neyse buyrun ssler (Dip not: Bu sporu gerçekten çok severek yapıyorum veimkanım oldukça yapacağım geçen hafta optimum whey ve amino kullanmaya başladım abb nin protein barındanda aldım artık biraz dikkat etmeye çalışıcam Saygilar)

Eklentiler

• adsız12.jpg
    adsız12.jpg
    100,1 KB · Görüntüleme: 564
  • adsız13.jpg
    adsız13.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 636
  • DSC01117.jpg
    DSC01117.jpg
    71,5 KB · Görüntüleme: 554
  • DSC01109.jpg
    DSC01109.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 748
  • adsiz.jpg
    adsiz.jpg
    69 KB · Görüntüleme: 658
  • DSC01111.jpg
    DSC01111.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 562
Son düzenleyen: Moderatör:
Kol idmanlarına biraz daha ağırlık vermeni, beslenmene önem vermeni ve uykunu düzenli almanı temenni ediyorum. Ayrıca sigara dumanında fazla kalmamaya çalış, sigara kılcal damarları tıkayarak hücrelerin beslenmesini engeller. Kolay gelsin.

spor hayatındaki yanlış durumların neler olduğunu kendin zaten belirtmişsin...

yeni başladığın salondaki belli ki hocan diğerine göre çok çok tecrübeli, onun programları ile devam et...

çok az uyuyorsun, 8 saat uyku uyumalısın ki gelişme olsun, aksi takdirde küçülmeye devam edersin...

öyle veya böyle ne yaparsan yap beslenmene dikkat etmen gerekir, bu sporun anahtarı beslenmedir... ne yap ne et günde 6 öğün ye ve her 3 saatte bir yaklaşık 30 - 35 gr. protein almaya özen göster...

Bence yasadıgın aksaklıklara ragmen orantılı ve ıyı bır sekılde altyapıyı olusturmussun..Beslenme ve uykuya cok dıkkat etmelısın..

Öncelikle sevindirici haber tüm kapalı alanlarda sigara yasağının başlamış olması. Beslenme ve uyku düzenine dikkat et, hocanın verdiği proğramı uygula ve çok ölçü ve rakamlara takılma, zamana bırak. Herşeyin gönlünce olması dileğiyle.

Öncelikle sevindirici haber tüm kapalı alanlarda sigara yasağının başlamış olması. Beslenme ve uyku düzenine dikkat et, hocanın verdiği proğramı uygula ve çok ölçü ve rakamlara takılma, zamana bırak. Herşeyin gönlünce olması dileğiyle.

evet işide bıraktım artık rahatım 3 ay sonrada fotoğraflar ekliyecem bakalım nasıl olcak 8 9 saat uyuyunca sabah kalkınca ne dinç uyanıyor insan :)

evet işide bıraktım artık rahatım 3 ay sonrada fotoğraflar ekliyecem bakalım nasıl olcak 8 9 saat uyuyunca sabah kalkınca ne dinç uyanıyor insan :)

Umarım işi spor yapmak için bırakmamışsındır. hyper_

Artık daha rahat spor yapabileceğin için senin adına sevindim doğrusu, böylelikle "uyku mu - beslenme mi" karmaşasından kurtulmuş olduk.

iyi sporlar!

Sana Önerim dinlendiğin günler şınav çekmen göğüsler için yarayışlı...

Sana Önerim dinlendiğin günler şınav çekmen göğüsler için yarayışlı...

Tamamda dınlendıgı gun adı ustunde kas dınlenıcek ve buyuyecek dınlenme gununde tekrar gogusu ve trıcepsı yormaya gerek yok..Gelısımı etkıler..

Bu arada "yarayıslı"ya da ayrıca guldum..Komık bır hata yapmıssın.. :)

Buyrun bunlarda yeni birkaç ss

Eklentiler

• DSC00025.jpg
    DSC00025.jpg
    87,4 KB · Görüntüleme: 363
  • DSC00029.jpg
    DSC00029.jpg
    71,1 KB · Görüntüleme: 377
  • DSC00055.jpg
    DSC00055.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 366
Back