• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

3.5 aylık çalışma için sonuçlar

footos

Üye
boy:180
kilo: 74

omuz 115
göğüs 98
bel 87
kol 35
önkol 28

resimleri kendim çektiğim için ve cep kamerası olduğu için çok net değil arkadaşlar.

3 ayı tamamladıktan sonra whey protein aldım ve 15 gündür de kullanıyorum. şu aşamada sizce doğru bir hamle midir ?

Eklentiler

• 54354.jpg
    54354.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 810
  • 5465.jpg
    5465.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 684
  • 65465.jpg
    65465.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 645
  • Photo-0065 (2).jpg
    Photo-0065 (2).jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 691
  • Photo-0075.jpg
    Photo-0075.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 572
Son düzenleme:
Bence Devam Et Durma Vücudun Şeklini Alıyor 2 Seneyi Gözden Cıkardıysan 2 Sene Sonra Sağlam Olabilir

Resimlerde çok net değil fakat hafif bir göbek durumu var :d Ve asıl öğrenmek istediğim şey eksiklerimin ne olduğu ve nasıl devam etmem gerektiği.

antremandan once yag yakmak ise amacınız en az 30 dk olucak şekılde karıdıo arkasından karın hareketlerı yapmanız yeterlı olur fazla bır gobegınız yok en azından resımlerden öyle gordum

ben gecen sene 1ay düzenli spor yaptım yapmadım sonuçta evde yapmıstım ama benim vicudumda senin gibi galiba senn sol kolunda daha fazla kas var bendede öyle.d

belin çok kalın.calışmaya baslamadan önce koşu yapsan iyi olur.birde gereksiz yiyecekler yeme proteini sağlamaya calıs sadece

Back
Yukarı