• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

3. ay çalışma Boy: 1.73 Kilo:69

Boyum 1.73 kilom 78di. yağ yakıcı kullanarak 69 kıloya düştüm 2 ayda.

Vucut yağ oranım : %12
Su oranım: 64.0
Kas oranım: 32.6
Kemik: 3.0
4 ay ama 1 ay ara verdim.

Eklentiler

• Fotoğraf0085.jpg
    Fotoğraf0085.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 953
  • Fotoğraf0086.jpg
    Fotoğraf0086.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 1.068
  • Fotoğraf0087.jpg
    Fotoğraf0087.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 846
  • Fotoğraf0088.jpg
    Fotoğraf0088.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 875
  • Fotoğraf0091.jpg
    Fotoğraf0091.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 906
Boyum 1.73 kilom 78di. yağ yakıcı kullanarak 69 kıloya düştüm 2 ayda.

Vucut yağ oranım : %12
Su oranım: 64.0
Kas oranım: 32.6
Kemik: 3.0
4 ay ama 1 ay ara verdim.
bence yağları yakmadan öcne bulka girmeliydin sonra zayıflayıp definasyon yaptıgında geriye müthiş bir vucudun cıkardı. tabı buda 5-6 ayda yapılcak bır sey degil ama en sağlıklısı bu. hacim yapmadan zayıflama bence bırak yağların dursun şişir önce bulkta. ztn definasyonda 15 kilo verırdın dostum :) gelişme güzel omuz gögüs thums:

Sevgili Fatihturker 2 ayda 10 kilo vermen gerçekten büyük azim ve gayret. Kendinin de fark edeceğin üzere Vücudun yavaştan şekillenmeye başlamış. Şana şurası olmuş burası olmamış diyemeyiz şuanda çünkü daha 3 ay olmuş önünde uzun ve sıkıntılı bir süreç var. Daha Fazla Kilo vermene artık gerek olmadığını kanaatındayım. Düzgün çalışarak ve beslenerek uyguladığın programlarından ve hocalarının tavsiyelerinden sonra vücudunun daha iyi oalcağına eminim. 7-8 ay sonra artık yavaştan vücuduna yorumlar yapmaya başlayabiliriz. Formu araştırarak gayet faydalı bilgiler elde edebilirsin. İyi Forumlar İyi Çalışmalar :)

Abilerim çok teşekkür ediyorum :) ama ben futbol oynadığım için hızlı koşup seri olmam lazım. o yuzden ağır çalışırsam hantallaşırım diye korkuyorum :) Bide protein kullanmalımıyım ?

Bu arada yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Gerçekten azim çok önemli. Geceleri hiç yemek yemedim. Ekmeği sıfıra indirdim. yağı tuzu azalttım :) spor yağarken kalın giydim çok terledim bu hale geldim :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:13 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:10 ----------

bence yağları yakmadan öcne bulka girmeliydin sonra zayıflayıp definasyon yaptıgında geriye müthiş bir vucudun cıkardı. tabı buda 5-6 ayda yapılcak bır sey degil ama en sağlıklısı bu. hacim yapmadan zayıflama bence bırak yağların dursun şişir önce bulkta. ztn definasyonda 15 kilo verırdın dostum :) gelişme güzel omuz gögüs thums:

Yaptık bi hata ne yapalım :) göğüsle omuz için çok uğraştım :) ama karın bölgem yağlı biraz :):)

bir sorum olucak BEL KASIYLA SIRT KASI AYNI KAS GRUBUNA MI GİRER YOSA CALISTIRIRKEN AYRI AYRIMI CALISTIRILIR

Back
Yukarı