• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

3. ay bitti fotoğraflar ve ölçülerim

9kv2f.jpg

9kv37.jpg

9kv4m.jpg

9kv5h.jpg

yaş 21 ölçüler:

omuz 122 cm

göğüs 105 cm

kol 36 cm

kilo 84

boy 183 cm 3. ayım bitti henüz supplement kullanmadım ama artık başlamak istiyorum biraz daha kilo almalımıyım yada cardio ile birliktemi devam ettirmeliyim bel bölgem biraz yağlı farkındayım sizin tavsiye ve önerileriniz nelerdir ? görüşleriniz benim için değerli şimdiden teşekkürler. fotoğraflar biraz büyük oldu kusura bakmayın :)

Son düzenleme:
kolların ile omuzların güzel görünüyor ;) tebrikler. fakat göğüs ve karın biraz geride kalmış bence. ayrıca seninde söylediğin gibi bel bölgende ki yağlanma belli oluyor. Bence kardiyoyu bırakma yağ yakımına devam. Kilo almaya gelince karbonhidrata çok abartmana gerek yok bence bu aşamada. Normal protein içerikle beslenmeni devam ettirip kas kütleni artırmalısın. Son olarak tekrar tebrikler güzel gelişim iyi çalışmalar ;)

fotoğrafları kendi imkanlarımla çektiğim için aşağıdan yukarı görünüyor tam kendi hizamdan çekebilsem daha net görünebilirdi ölçüler doğrudur nasıl ölçülmesi gerektiğini biliyorum ayrıca 80 değil 84 kiloyum :) ayrıca yağ oranım 13.7 1 hafta önce ölçtürdüm .

bence kollar disinda hicbir tarafin gelismemis gogus antremanlarinda bi eksiklik var heralde antreman ve beslenme bilgilerini yazarmisin ?

3 aya göre fena sayılmaz.Karına ve göğüse daha çok odaklanmalısın .onun haricinde belin kalın görünüyor

Çalışma programım ;

P.tesi yeteri kadar ısındıktan sonra piramit şınav 2 set
1-2-3-4-5-6-5-4-3-2-1 bu şekilde çift set yapıyorum hemen ardından
3*10 bench press
ardından dambıllarla 3*20 biceps ve triceps laçıştırıyorum kollarımı hareketlerin ismini tam olarak bilmediğim içi böyle yazdım
son olarakta 3-15 dambılları yana açarak omuz çalışıyorum.

salı günü 40 dk cardio hemen ardından farklı şekillerde 30 luk setlerden oluşan toplam 150 şınav

çarşamba yine p.tesinin aynısı

perşembe yine salının aynısı

cuma yine p.tesinin aynısı

cumartesi -pazar dinleniyorum tam 60 gündür bu şekilde çalışıyorum

ayrıca çok fazla hacim gibi bir hedefim yok profesyonel olarak futbol hakemliği yapıyorum şuanda bölgesel yardımcı hakemim genelde koştuğum için extra hacim almam zor ama zayıfta olmak istemiyorum 10 yıl kadar futbol oynadım bacak kası ihtiyacım zaten yok.

şuanda işyerindeyim eve gittiğimde ilk başladığım günkü fotoğrafımı ekleyeceğim farkı daha iyi anlamanız açısından

Back
Yukarı