Independent
Üye
Merhaba Arkadaslar iki aydir bady yapiyorum eskidende kisa bir sure yapmistim 8 yillikda bir futbolcu gecmisim var benim tek sorunum kilo alarak yaglanmadan karin kaslarimi cikarmak istiyorum. Son zamanlarda göbegimde yaglanmadan dolayi karin kaslarim kayboldu ve derim kalinlasti bu benim moralimi ve islerimi sekteye ugratti.Gainer iciyorum kilo aliyorum fakat yaglanma oluyor kardiyo cok yapinca kilo alamiyorum 188 boyunda 80 kiloyum iste fotolarim yorumlarinizi bekliyorum.
sorularima gelince kardiyo yaparak yaglanmadan kilo almak ve kas kaybi yasamamak istiyorum yorumlarinizi ve bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim.
iste sorunlu olan resim en sondaki resim ona care bulamiyorum kosu bandinda uzun sure kosamiyorum cunku biri önumde ucmustu o gunden sonra kosu bandini sevmiyorum ve ayaklrim agriyor kosu bandanda kosunca
sorularima gelince kardiyo yaparak yaglanmadan kilo almak ve kas kaybi yasamamak istiyorum yorumlarinizi ve bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim.
iste sorunlu olan resim en sondaki resim ona care bulamiyorum kosu bandinda uzun sure kosamiyorum cunku biri önumde ucmustu o gunden sonra kosu bandini sevmiyorum ve ayaklrim agriyor kosu bandanda kosunca