3 ay definasyon falan nasıl oluyor ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Song
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Song

Üye
arkadaşlar 1 yıldır bulktayım 73 lerden 88.8 oldum boyum 193
yağlandım ama geliştimde şimdi sorum var
ben 80 e inicem ama bunu 3 hafta içinde yaparım definasyon şeklinde diet değil
definasyonda savaş cebecinin programını uygulasam bile çok hızlıca kilo veriyorum ama insanlar 3 ay define nasıl oluyor

arkadaşlar 1 yıldır bulktayım 73 lerden 88.8 oldum boyum 193
yağlandım ama geliştimde şimdi sorum var
ben 80 e inicem ama bunu 3 hafta içinde yaparım definasyon şeklinde diet değil
definasyonda savaş cebecinin programını uygulasam bile çok hızlıca kilo veriyorum ama insanlar 3 ay define nasıl oluyor
kaloriyi fazla kesmiyolar 200-300 kalorilik açık gibi düşün

88.8 kiloyum yazmış 3 hafta içinde 80 e incem demiş 8800 gr 21 günde vermek günde 420 gr denk gelir bu 420 gr da çoğu kas ve su olur
İşte ne trz yapıcam dedim sen 200-300 kalori indir dedin o şekilde yapıcam[DOUBLEPOST=1530270142][/DOUBLEPOST]
ben 80 e inicem ama bunu 3 hafta içinde yaparım definasyon şeklinde diet değil demişsin dostum sırrın varsa paylaş faydalanalım :)
Arkadaşım sen anlamıyorsun beni veya biyerde sıkıntı var, ben nasıl 3 ayda indiklerini sordum,3 haftada yaprım ama kas gider o yüzden 3 ayı sordum artık yazma

100 km hız ile 3x sürede(3 hafta) alınan yolu, 12x sürede(3 ay) nasıl alıyorlar diye sormuşsun. Cevap basit değil mi? Hızı 25 e düşürerek.

Sadece yürüyüşle olmuyor arkadaşım
Seninle arkadaşlık edeceğimiz yaşlara düşsem, ya doğmamış olursun ya kundakta :)
Neyse gençliğine vereyim. Yürümekten bahsetmedim. Senin kalori açığın 1000 dir, o sporcunun 250. Sen 3 haftada aynı ağırlığı kaybedersin, o sporcu 12 haftada anlatmak istediğim buydu.

Seninle arkadaşlık edeceğimiz yaşlara düşsem, ya doğmamış olursun ya kundakta :)
Neyse gençliğine vereyim. Yürümekten bahsetmedim. Senin kalori açığın 1000 dir, o sporcunun 250. Sen 3 haftada aynı ağırlığı kaybedersin, o sporcu 12 haftada anlatmak istediğim buydu.
Ben biliyorum zaten merak etme,arkadaş değiliz sadece o şekilde hitap ettim ve çok aşırı sağlam vücudum var

bu ne olum şaka mısın adama öneri veriyorlar tersliyor tavsiye veriyorlar tersliyor ahaha :D sorduğu soruda saçma sapan bir şey zaten cevaplancak gibi değil

Definasyonda ay vs yoktur hedef vardır.kimi adam var yag oranı hedefi 10 dur kiminin ki 7 dir.eger hızlı kg verirsen örneğin şu hafif yağ yakımı basligini açan arkadaş gibi anca kas kaybı yaşar göbeğini sarkık yaparsin ayda 2 kg ver temiz ver.

bu ne olum şaka mısın adama öneri veriyorlar tersliyor tavsiye veriyorlar tersliyor ahaha :D sorduğu soruda saçma sapan bir şey zaten cevaplancak gibi değil
Dikkatli okursan gorillax cevapladı dedim ya sizde sorun yada bende[DOUBLEPOST=1530373617][/DOUBLEPOST]
Aynen görmezden gelmek en mantıklı , bide herkese arkadaşım demesi yok mu beni benden alıyor :D
Alsın neolacak izmirli arkadaşım :)[DOUBLEPOST=1530373654][/DOUBLEPOST]
Definasyonda ay vs yoktur hedef vardır.kimi adam var yag oranı hedefi 10 dur kiminin ki 7 dir.eger hızlı kg verirsen örneğin şu hafif yağ yakımı basligini açan arkadaş gibi anca kas kaybı yaşar göbeğini sarkık yaparsin ayda 2 kg ver temiz ver.
Bordo14 abim seni bazen görüyprdım sen adamsın,güzelce açıklıyorsun

bende 16 yaşındayım salonda kaç set kaldı demeye korkuyolar ama sanal alemde böyle olaylar oluyor bu arada bende sakal olduğu için birazda o yüzden korkuyolar
sen fitness yapmıyordun??[DOUBLEPOST=1530385368][/DOUBLEPOST]
bende 16 yaşındayım salonda kaç set kaldı demeye korkuyolar ama sanal alemde böyle olaylar oluyor bu arada bende sakal olduğu için birazda o yüzden korkuyolar
gorillax kardeşim senle itelişim kurabileceğim yer varmı

Back
Yukarı