• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

3 ay ev calısması sonrası spor salonu.

Geliştirmem Gereken Bölgeler

• Omuz

Votes: 1 5,3%
  • Göğüs

Votes: 8 42,1%
  • Trapez

• Biceps

Votes: 5 26,3%
  • Triceps

• Karın

Votes: 2 10,5%
  • Kanat

• Total voters
    19
  • Poll closed .

VgIsmaıl

Yeni Üye
Merhaba Arkadaşlar.

Salona Başlamadan Once Evde 3-4 ay Düzensiz Bir Antreman yapıyordum.Beslenmeye hiç dikkat etmiyordum.Sonrasında 1 ay ara verdim.VE Salona Başladım.2 Hafta Oldu.

Başlmadan Önce

Boy : 1.76

Kilo : 72

Kol : 33 (Kasılmamışken)

kasılmışken (35)

Diğer Ölçüleri Sonrasında Vericem.

2 Hafta Sonra

Kilo : 74

Kol : 35 (Kasılmamışken )

Kasılmışken 37,5

Eklentiler

• BeFunky_VintageColors_1 (6).jpg
    BeFunky_VintageColors_1 (6).jpg
    226 KB · Görüntüleme: 1.626
  • DSC_0133.JPG
    DSC_0133.JPG
    276,4 KB · Görüntüleme: 1.607
  • DSC_0283.jpg
    DSC_0283.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 1.759
  • DSC_0325.jpg
    DSC_0325.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 1.567
  • DSC_0333 (2).jpg
    DSC_0333 (2).jpg
    86,4 KB · Görüntüleme: 1.721
  • DSC_0338.JPG
    DSC_0338.JPG
    544,9 KB · Görüntüleme: 1.523
  • DSC_0365.jpg
    DSC_0365.jpg
    131,1 KB · Görüntüleme: 1.610
Fotoğrafları çektiğin makinenin markasını merak ettim :D Genetiğin çok iyi. Aynen şu şekilde devam et eksik bölge yok zaten bu kadar kısa zaman için çok iyi gelişimin.

Evde neler yapıla bileceğini göstermişsin tebrikler beslenme programın nası ?

Son düzenleme:
Vücut genetiği çok iyi maşallah.Başarılarının devamını dilerim.

Teşekkür Ederim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:33 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:28 ----------

Çok Teşekkür Ederim Arkadaşlar :).Foto Makinesi Nikon D3100,Beslenme Programımı supplement alınca ayrıntlılı olarak vericem.2 hafta normal doğal beslenmelerle vücdua takviye yaptım.Bundan sonra supplement almam gerekicek :)

Oncekı Konundakı resmınde Nıtrofull proteın tozu gordum. onun yararını gorebılıomsn , Nasıl kullanıyosun ve ne zamandır kullanıosun :) Sımdıdedn tesekkurler.. basarılar. Varsa bırde yemek programın :)

Dostum Nitrofull protein tozunu kullanmış biri olarak,nasıl bir ürün oldugunu açıklayıp merakımızı giderirmisin.

Gelişim harika özellikle karın bölgesinde baya başarılı olmuşsunuz kafama takılan tek soru kolların 37,5 olması resimlerdende anladığım kadarıyla pek 37,5 görünmüyo ölçüyü yanlış almış olabilirmisiniz (yanlış anlaşılma olmasın vücutla uyumu gayet iyi)

Evet Bi Yanlışlık olabilir ölçüyü biraz yukardan aldğm için :)

Dostum Nitrofull protein tozunu kullanmış biri olarak,nasıl bir ürün oldugunu açıklayıp merakımızı giderirmisin.

Ben Bi Faydasını görmedim açıkcası 2 hafta kullandım bıraktım.Doğal beslenmeye yöneldim.Şimdi Tekrardan Supplemente başlıcam Musletech Kilo alma için olanından alıcam

Konu başlığı değiştirilmiştir. Lütfen fotoğraf yorumlama kurallarına uygun mesajlar atalım.

Hiç fena değil ilk seneni iyi beslenme ve antrenmanlarla doldurduğunda çok iyi olabilirsin.

Back
Yukarı