3 ay göbek yakımı mümkünmü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan UmCYB
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

UmCYB

Üye
Merhaba büyüklerim küçüklerim yaz tatiline az kaldı bende sahilde felan yağ dubası gibi gezmek istemiyorum 3 ay 15 gün var göbeğimi eritebilmem için sizce bu mümkünmüdür 1 aydır devam ediyorum açıkcası çok işe yaradığını görmedim fitness'da adım adım yapıyorum herşeyi setler olsun kardiyo olsun hepsini yapıyorum sadece kol ve bacak kaslarında birazcık erime ve sertleşme oldu ama göbek , bel ve göğüs çevresinde hiç erime veya onun tarzından birşey olmadı önerileriniz varmıdır yoksa zamanla olurmu acaba

Ciddi anlamda motivasyon gerekir bu durumda low carb diyetiyle kardiyo ve diyetle kesinlikle göbekteki yağları yakarsan önemli olan motivasyon ekmek tatlı tuzlu yağlı seyler yemeyeceksen gece aç karnına uyuyacaksan göbeğini eritirsin..

Ciddi anlamda motivasyon gerekir bu durumda low carb diyetiyle kardiyo ve diyetle kesinlikle göbekteki yağları yakarsan önemli olan motivasyon ekmek tatlı tuzlu yağlı seyler yemeyeceksen gece aç karnına uyuyacaksan göbeğini eritirsin..
Şeker tarzı şeyleri bıraktım haftada 6 gün fitness gidiyorum diyet listemin çok sağlıklı olmadığını düşünüyorum bi diyetisyene gideceğim onun için 3 ay 7 gün'üm var umarım yapabilirim ibrşeyler

Şeker tarzı şeyleri bıraktım haftada 6 gün fitness gidiyorum diyet listemin çok sağlıklı olmadığını düşünüyorum bi diyetisyene gideceğim onun için 3 ay 7 gün'üm var umarım yapabilirim ibrşeyler
Kas kaybetme korkun yoksa 3-4 haftada tamamdır :)

Kas kaybetme derken ne kastettin anlamadım :( ama açıkcası kasların belirgin olmasını çok takmıyorum sadece göbeğim olmasın normal bi vücuda sahip olayım vücudu kışın yaparım zaman bol :D
Hızlı şekilde yağ kaybedersin bu mümkün fakat bir o kadarda kas kaybedersin forumda genel amaç yağ yakıp mümkün olduğunca az kas kaybetmektir bu şekilde zaman alıyor ama diğer türlü sadece aç yatman ve sabah kahvaltısını bir elma ile es geçmen bile yeterlidir ama TEHLİKELİDİR..

eğer kas kaybetmek istemiyorsan soğuk lipoliz yaptırabilirsin bi arkadaşım yaptırdı ve göbeği tamamen eridi ve mutlu.

Back
Yukarı