3. Ay programim

isooo_94

Üye
3. AYA GİRDİM VE BÖLGESEL ÇALIŞMAYA YENİ GEÇTİM. İSTE HOCAMIN YAZDIĞI VE ALTI AY SONRA DEĞİŞECEK PROGRAM

ŞÜPHELERİM OLAN PROGRAM

PAZARTESİ-PERŞEMBE:
GÖĞÜS
Göğüs Press 10-8-8-6
Üst göüs açma 10-8-8-6
Göğüs sıkıştırma 10-10-10
Alt göğs açma 10-10-10

BACAK:
Ön bacak 4.10
Arka bacak 4.10
Calf(parmak ucu kaldırış) 5.10

KARIN
düz mekik 3.15 (ben 3.25 yapıyom)
yatay mekik 3.15( ' ' ' ' )
ters mekik 3.15

KOL:
Halter pazu 10-8-8-6
Dumbell Alternatif Curl 3.10
Scot pazu 3.8

SALI-CUMA
OMUZ
Omuz sırta pres 10-8-8-6
omuz önden pres 3.8
omuz yana açış 3.8
çene altı çekiş 3.8

ARKA KOL
arka kol makine itiş 10-10-8
yatarak arka kol 10-8-8-6
dambıl arka kol 3.10
arka kol ters itiş 3.10

KANAT
kanat enseye çekiş 3.10
dambılla kanat 3.10
kanat üçgen çekiş 3.10

şüpheleri şunalar: alt göğs açma göğsü yokarı çekiyomuş bena özellikle meme ucu aşağı bakan göğüsler estetik geliyo

bacaklarım uzun bir bisiklet geçmişim olduğu için vücuda oranla baya kuvvetli bence daha etkili bir bacak antremanı olabir

kanata barfix eklenmemiş ama ben sabısızlıkla barfixe başlamak istiyorum

zaten programı altı ay boyunca kesinlikle uygulamam 2 ay sonra pramit sistemine geçmeye düşünüyorum

amacım kilo almak programda yanlışlık varsa daha etkili bir brogram verebilir veya programda değişklikler yapabilirsiniz şüpheliriminde doğru olup olmadığını söylerseniz çok iyi olur hepininize çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Bu tip 2 ye bölünmüş programlarda genel uygulama Göğüs-Sırt, Omuz-Kol rutini uygulanır ama verilen bu programa da yanış demek olmaz.

Burdaki en büyük yanlış programın 6 ay sürecek olması, hiçbir program 6 ay yapılmaz, yapılsa da sonuç alınmaz. Belki hocanız 6 hafta demiştir. Ya da demediyse bu programı mutlaka 6 hafta sonra değişirin.

Gelelim hareketlere, benim tavsiyem 10-8-8-6 yerine 12-10-8-6 yapmanız
Açış hareketleri(sanırım fly kastediliyor) için sabit kilo sabit tekrar daha faydalı olacaktır. Bence açışları 3*12 yapmayı deneyin.

bir de programdaki set sayıları bana fazla geldi. eğer bu programı 45-60 dk da bitirebiliyorsanız sorun yok ama daha fazla sürede bitiyorsa siz o 4-5 set olan hareketleri 3 e indirin.

antreman bir buçuk saat sürüyo. set sayılarını azaltmak yerine programı, bir bölgeyi haftada birgün çalışacak şekilde ayarlasam daha verimli olmazmı

setleri azaltırken bazı hareketlerimi çıkartıyım yoksa hareketlerin set sayısınımı azaltıyım

Back
Yukarı