3.ay ve 5. Ay diyelim

hedo84

Üye
Soldaki 3. Ay başlangıç sağdaki 5. Ayda çekildi gelişim varmı

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-16-13-41-36~2.jpg
    Screenshot_2016-12-16-13-41-36~2.jpg
    65,2 KB · Görüntüleme: 873
iyi gidiyorsun, tebrikler.

Bence var ama fazla bisey yazmak istemedim sonra bazi arkadaşlar gaza gelip kötü yorumlar yapabiliyor :([DOUBLEPOST=1481885647][/DOUBLEPOST]Birde eksiklerim neler sizce ne önerebilirsiniz
sen boşver o tipleri onlar kıskançtırlar başkalrının basarılarını hazmedemezler benimde var öyle insanlar çevremde onara cevabımı vücudumla veriyom (kaslarımla:cool:)hempsi susuyor bence zayıflamıssın ama kaslarını buyut meye bak zaten yağ yakmak çok kolay birsey

sen boşver o tipleri onlar kıskançtırlar başkalrının basarılarını hazmedemezler benimde var öyle insanlar çevremde onara cevabımı vücudumla veriyom (kaslarımla:cool:)hempsi susuyor bence zayıflamıssın ama kaslarını buyut meye bak zaten yağ yakmak çok kolay birsey
Banada yağ yakmak zor geliyor 1 aydir diyete giricem giremiyorum malesef yaza doğru artık.. :D[DOUBLEPOST=1481886528][/DOUBLEPOST]
Banada yağ yakmak zor geliyor 1 aydir diyete giricem giremiyorum malesef yaza doğru artık.. :D

Banada yağ yakmak zor geliyor 1 aydir diyete giricem giremiyorum malesef yaza doğru artık.. :D
aga diyet tamamen irade işi ben kolay yağ yakıp hızlı kas yapan bi yapıya sahibim ama diyet yaparken beni görsen aşırı katıyımdır disiplin herşeydir inanç ise başarıdaki ilk adımdır ama pes etmemek şampiyonluktur

Yana esneme hareketini plakalarla yapabilirsin
Yana esnemeyi hem yerde yapiyorum hemde ayakta 10kg plaka ile yapıyorum[DOUBLEPOST=1481886843][/DOUBLEPOST]
aga diyet tamamen irade işi ben kolay yağ yakıp hızlı kas yapan bi yapıya sahibim ama diyet yaparken beni görsen aşırı katıyımdır disiplin herşeydir inanç ise başarıdaki ilk adımdır ama pes etmemek şampiyonluktur
Aşçı olduğum için sürekli mutfakta geçiyor günlerim okulda bile mutfakta yemek yapiyoruz tatlılar uçuşuyor malesef

Back
Yukarı