• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

3. aya yaklasirken

emx91

Üye
yas 17 kilo 70
evde bu sekilde devam ediyorum. Gelisme gayet guzel gidiyo yorumlarinizi beklerim

expand.gif
subscribed.gif
1 aylık ev çalışması yaş 17 kilo 65 boy 1.73 bu konunun moderotorler tarafindan silinmesini istiyorum yukledigim resimler serverdan silindigi icin burdan devam edeceim

Eklentiler

• benn.JPG
    benn.JPG
    26,3 KB · Görüntüleme: 1.005
Son düzenleme:
Resim ekleme kurallarını okuyup daha detaylı resimler koyarsanız daha verimli bilgiler alırsınız.

Evde yaprığın çalışmayla fena değil ancak daha fazla hacim gerekli, kollar çok daha iyi olabilir, tabii bu dediklerim salonda yapabileceğin çalışma ile çok daha hızlı olacaktır.

Yavaş yavaş yağlanmadan kilo almaya çalış.
Başarılar.

Resim ekleme kurallarını okuyup daha detaylı resimler koyarsanız daha verimli bilgiler alırsınız.

Evde yaprığın çalışmayla fena değil ancak daha fazla hacim gerekli, kollar çok daha iyi olabilir, tabii bu dediklerim salonda yapabileceğin çalışma ile çok daha hızlı olacaktır.

Yavaş yavaş yağlanmadan kilo almaya çalış.
Başarılar.

evet aslinda pek sisirmeye gerek duymuyorum kastan daha cok guzel bi vucut yapmak kas onemli degil benim icin vucut sekli :(:(

Kas herkes için önemlidir şekilli bir vücudum olsun istiyorsan kaslarının büyüyüp şekillenmesi gerekir buda senin kilo almanla birazda alakalı kilo alarak kas kazanabilirsin protein ağırlıklı beslenme ile biraz daha kas kazanımı ile istediğin vücuda sahip olabilirsin.

Kas herkes için önemlidir şekilli bir vücudum olsun istiyorsan kaslarının büyüyüp şekillenmesi gerekir buda senin kilo almanla birazda alakalı kilo alarak kas kazanabilirsin protein ağırlıklı beslenme ile biraz daha kas kazanımı ile istediğin vücuda sahip olabilirsin.
evet aslında 70 kilo ile de guzel kas yapilabilir.
amacım 10 kilo daha alıp vücuda olabildiğince yuklemek.
yaş 17 olduğu içinde fazla yuklenemıyorum erken diye.

3 ay için bayağı güzel bence ağırlıkla kol ve göğüse yüklenmisin çünki diğer bölgelere göre kol ve göğüs daha ön planda

calışmamlarıı kes mem me lisinn ayrıca yaşıtız galiba

yaş 17 :S çalışmalar istemesemde kesiliyo çünkü tatil oldugundan tatil yapalım filan derken arada kaynıyo çalışmalar 3. ay diyorum zaten haziranda filan başladım istemesemde kesiliyo.
O yüzden okul vaktinde full bi programım var 9 ay okul da var devamlı evde olduğum için her gun eksiksiz olucak çalışmalar.
Çalışmaları
1. gun kollar, goğüs,omuz ve biraz boyun - sırt;
2. gün bacaklar,karın,kanatlar, bel ve boşluklar + biraz boyun sırt
3. gün ıstırat
4. gün tekrar 1. gün gibi program devamlı donuyo.

sırt arka arkaya 2 gün çalışıtırıyom. ama azar azar olduğumdan yormuyom yani.

programda setler - dakikalar biraz uzun detaylı kısa sürede max büyüme için estetik bi program.

Genelde fit görünüyorsun o göbeğin bende olmasını isterdim açıkçası en azından yağ yok çok fazla.Bence omuzların daha dikkat çekiyor diğer yerlere nazaran.

katiliyorum kanatlar ve miğdeyede yukleniyorum ama cikmiyor cunku ev şartları buna musait değil. weightlifter

Nasıl yükleniyorsun da çıkmıyor ?
Tamam hadi mideyi anlayabilirim ağırlıklı crunch yapmakiçin makina yok aayrıca evde karnına marnına ağırlık koymakta sağlık açısından ciddi risk taşıyor da kanatlara neden evde yüklenilmezmiş orasını anlayamadım. Kanatlar enlemesine evde gayet güzel geliştirilebilir, kanat boyu da uzatılabilir, sadece kanat derinliği için evde yeterli ağırlığı bulamazsın belki o kadar.

Nasıl yükleniyorsun da çıkmıyor ?
Tamam hadi mideyi anlayabilirim ağırlıklı crunch yapmakiçin makina yok aayrıca evde karnına marnına ağırlık koymakta sağlık açısından ciddi risk taşıyor da kanatlara neden evde yüklenilmezmiş orasını anlayamadım. Kanatlar enlemesine evde gayet güzel geliştirilebilir, kanat boyu da uzatılabilir, sadece kanat derinliği için evde yeterli ağırlığı bulamazsın belki o kadar.
evet bu yorumunu dikkate alicam.
miğde için çöcüm buldum kendimce

buda programım.
sadece çalıştırdığım kas grupları yazdım yani hareket adları değil.
1. gün
göğüs
alt->3 x 25
üst->3 x 20
---------------------
kanatlar-> 3 x 10
---------------------
üstkol
arka -> 2x15
pazu -> 3x10
---------------------------
omuz
ön ->2x15
yan->2x20
arka ->2x20
---------------------------
ön kol
iç ->2x10
dış->2x15
arka->2x10
karın boşlukları -> 2x25
bel -> 2x20
----------------------------
sırt
tüm sırt -> 2 x 20
kanatlar -> 3x10
boyun-ense -> 2x30
--------------------------------
kalçalar
tüm kalçaları çalıştıran hareket-> 4x 15
----------------------------------
baldır
üst->2x 20
alt->2x20
--------------------------------
not: kalçalara ve baldır kaslarına pek onem vermediğim için ayrıntılı çalıştırmıyorum ve de çok fazla yuklenmıyorum.

-----------------------------
3.gün
dinlenme ve
kasları esnetiyorum.

sizce çalıştırdığım kas gruplarına göre program nasıl
programda sadece dambil ve halter kullanıyorum.
halter 24kg dambiller 6 şar kg.

buda son halim tam 3 ayi gectii sizce nasil ?
not: bel biraz kalin bilerek inceltmeye gitmiyorum zamani gelince hersey son halimi yormlarsani sevinirim.

bunlarda fotolar aslinda ustteki mesaja eklicektim yanlislikla gonderme tusuna bastim:

Eklentiler

• Wip030.jpg
    Wip030.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 368
  • Wip011.jpg
    Wip011.jpg
    77,5 KB · Görüntüleme: 411
  • Wip027.jpg
    Wip027.jpg
    81,3 KB · Görüntüleme: 390
  • Wip023.jpg
    Wip023.jpg