3 aydır aralıklarla çalışıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle olur ama bence yetmez. Derslerin ve dengeli beslenme, guzel bir program olusturmani tavsiye ederim.

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

eski halim gogus kaslarım bıraz gelişti antreman yaptıgımda gogus ve sırtımda agrı olusuyor kollarımda tabı buda geliştiğinin habercisi ? dambılla calısıyorum evde yeterli olurmu sizce
Bi çok kişi kızabilir ama evde olacak bi iş değil bu.Ben geçen sene 6 ay kadar gittim sonra bırakmak zorunda kaldım eve set aldım 6-7 ay kadar evde çalıştım hiç bir ilerleme olmadı.Belirli bir yere kadar geliyor .Yeni başlayanlar için evde de olsa dumbell ile bir yere kadar ama sonra salon şart.Makine olsun,bench press,puştavn,ip vs. bunlarda gerekli.

Zaman meselesi zaman olsa salonada giderim ama okul dersler ve salon yetmez :)[DOUBLEPOST=1386424904][/DOUBLEPOST]
Kesinlikle olur ama bence yetmez. Derslerin ve dengeli beslenme, guzel bir program olusturmani tavsiye ederim.

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
160 boy 53 felan kılo kılo almam mı lazım yoksa ? boyle ıyımı dedıgın gıbı bı beslenme ve çalısma programı olusturacam

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı