3 aydır vg yapıyorum supplement tavsiyesi istiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kry
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kry

Üye
Arkadaşlar 70kg yim ve günlük yaklaşık 45-50 gr protein alabiliyorum yumurta et süt ağırlıklı alıyorum bunları.Yeterli gelmediğinin farkındayım bu yüzden günlük az porsiyonlarla ek besin istiyorum.Hacim yapmaya çalışıyorum bana ne önerebilirsiniz şuan tek çeşit ürün alabilirim bütçem şuan max 100 tl.

protein tozu ve amino alabilirsin. optimum marka protein tozunun fiyatıda uygun

Arkadaşlar 70kg yim ve günlük yaklaşık 45-50 gr protein alabiliyorum yumurta et süt ağırlıklı alıyorum bunları.Yeterli gelmediğinin farkındayım bu yüzden günlük az porsiyonlarla ek besin istiyorum.Hacim yapmaya çalışıyorum bana ne önerebilirsiniz şuan tek çeşit ürün alabilirim bütçem şuan max 100 tl.

Bayanmısınız ? Eğer ekek isen aldığın protein miktarı az bence doğal beslenmeni düzel.

Doğal beslenmen iyi olmadıktan sonra supplementin havuzunda yüzsen nafile..

Bayanmısınız ? Eğer ekek isen aldığın protein miktarı az bence doğal beslenmeni düzel.

Doğal beslenmen iyi olmadıktan sonra supplementin havuzunda yüzsen nafile..

Teşekkür ederim yorumun için,erkeğim,doğal olarak başka ne alabilirim peki bir kaç öneri verebilirmisin

Hacim yapmak istiyorsan ilk amacın karbonhidrat olmalı.Ben kilo*2 grm gibi denklemlere pek inanmıyorum.sana 70 max grm protein yeterli bence.

Hacim içinse kaliteli karbonhidrat yemelisin.Zeytinyağ dışında diğer yağlarıda pek önermem.

Şimdiden kolay gelsin :)

Back
Yukarı