3 ayda aldığım sonuç nasıl?

Herkeze iyi akşamlar umarım konuyu doğru yere açmışımdır.3 aydır body le uğraşıyorum elde ettiğim gelişim başarılı mıdır daha iyisi yapılabilir miydi danışmak istedim.
göğüs 94cm ölçüden 99 a çıkmış.omuz 110 dan 116 e çıkmış biceps ler 32 den 34 e bel 80 den 82 ye çıkmış.düzenli olarak spora gidiyorum.yanında protein tozuda kullandım bu aldığım ölçüler ideal midir?
Diğer sorum bu 3 ay ağır çalışmaya başlamak istiyorum geçen hafta twinlab in pro gainers fuel i aldım kütle kazanmak için biraz.bunu nasıl kullanmalıyım yemeklerden sonra mı öncemi yada ne kadar sonra önce almalıyım bilgilendirirseniz sevinirim.:)

Suplement kullanımına pek birsey diyemicem yanls bilgi vermekten korkuyorum ama aldığım ölçüler güzel.Bu surede kaç kg aldn?

3 . ay içn iyi ama göbek ndn büyüyor bnm göbek :D 94 çıktı
omuz 124
90 60 90 ı özler gibiyim keşke ama galiba erkek olnca durum değişiyor:D

3 . ay içn iyi ama göbek ndn büyüyor bnm göbek :D 94 çıktı
omuz 124
90 60 90 ı özler gibiyim keşke ama galiba erkek olnca durum değişiyor:D

E tabi canım :) Erkekte 60 bel ne demek :P

Göbek büyümüyor aslnda iyi beslendiğin için şişkinlik yapıyor.Karnını sık şöyle bir elini bastırarak üstünde gezdir yağlarının ince bir tabaka olusturdugunu goruceksin.

Fotoğrafta koyarsan daha iyi gerçekçi yorumlar alabilirsin. Rakamlara bakarak konuşmak biraz garip geliyo bana. Arkadaşım var 1.68 boy 105 kilo omuzları benden geniş :D

Back
Yukarı