3 ayda karin kasi yapabilir miyim

17 yasindayim 3 ay sonra ustu acik bir kostum giymem gerek vücudumun kotu gorundugunu dusunuyorum 59 kiloyum 170 im biraz gobegim var nasil bir program uygulamalıyım protein tozu kullanmali miyim 3 aydan sonra da devam ettirmek istiyorum agirlikli calismak istedigim bolgeler gogus ve karin bolgesi

Aslında herkeste olduğu gibi sende de karın kası yani baklava var kardeşim sadece üstü yağlarla kaplı olduğundan gözükmüyor. Protein tozu kullanman onları görünür kılar diye bir şey yok o sadece besin takviyesi olur o da spor salonuna gitmiyorsan veya evde sıkı bir antrenman yapmıyorsan gerek yok diye düşünüyorum. Senin yapman gereken yağlı şeyler yememen. benim önerim sana, bu besinlerin kalorilerini gösteren uygulamalar var telefonuna indirebilirsin onu indir bir şey yemeden önce ordan kalorisine bak biraz düzene koy yediklerini fast foodu iyice azalt. Cipsi çikolatayı çekirdektir koladır ice tea gibi besinleri ve kuru yemişleri bırak. Bunun yanında tabi ki karın kası egzersizlerini de yapman gerekiyor sadece beslenme ile olmaz onu forumda veyahut internette aratarak düzgün kendine göre bir program oluşturabilirsin

C vitamini cla ve karnitin kullanımının yanında güzel bi diyet ve antreman yaparsan her türlü ulaşırsın istediğine

kehanet içeren başlıklara çok müsaade etmiyoruz ama madem zorunluluğun var :)
Yerinde olsam calisthenics denilen kendi vücut ağırlığınla yapılan antrenman şekline yönelirdim..kütle kazanmak yerine kanımca daha kısa sürede bazı bölgelere konsantre olabilirsin..
Tüm vücut ve uzun vadede hacim diyorsanı tabiki vücut geliştirme yapılmalı..

forumda
https://www.bodyforumtr.com/forums/crossfit-ve-dayanıklılık-sporları.220/
bölümünde calisthenics ya da street workout başlıklarına bakabilirsin..

Back
Yukarı