• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

3 ayda sizce degisim varmi ?

Evde yapiyorum oncelikle ,karin kasi calisiyorum ama pek umudum yok .. şınav cekiyorum , kollari ve omuzlari calisiyorum , yaptiklarim sadece bunlar . Boy 188 kilo 84-85 , yag orani %20 . Sizce degisim varmi ? varsa hangi bolgede var ? ayrica endomorfmu veya mezomorfmuyum ? ayak bileklerim 30 cm , el bilegi 20 , kalim bacaklarim var , omuzlar genisligi 117 cm birde boynum uzun .
11947579_943974485643688_3788117273793449208_n.jpg

bıraz yağlar gitmiş hocam omuzlar düzelmiş ama yanı 3 ayda bısı olmazkı :D beslenmene dıkkat et karbonhıdratını proteınını al agırlıgını calıs zamanla olur :D

her yeri çalışmanız lazım özellikle de bacakları. Calisthenics programları var onları yapabilirsin tabi ki de ağırlık çalışması en iyisi

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@atraksiyonlu arkadaşımızın dediği gibi en çok ten rengin kapanmış ve değişmiş malum yaz mevsimi :D değişen bölgen konusunda göğüs ve kanat kaslarında biraz bir değişim var tabi ayrıca resimdeki vücut tipine bakılacak olursa ektomorf vücut tipini andırıyorsun eğer düzgün çalışırsan bu vücut tiplerinde gelişiminde etkisini çok rahat görebileceğin bir kas yapısına sahip olabilirsin düzgün programlı ve besin düzenine dikkat ederek vücut geliştirme çalışmaların da başarılar ;)

@atraksiyonlu arkadaşımızın dediği gibi en çok ten rengin kapanmış ve değişmiş malum yaz mevsimi :D değişen bölgen konusunda göğüs ve kanat kaslarında biraz bir değişim var tabi ayrıca resimdeki vücut tipine bakılacak olursa ektomorf vücut tipini andırıyorsun eğer düzgün çalışırsan bu vücut tiplerinde gelişiminde etkisini çok rahat görebileceğin bir kas yapısına sahip olabilirsin düzgün programlı ve besin düzenine dikkat ederek vücut geliştirme çalışmaların da başarılar ;)
11214316_944925958881874_389662613850629970_n.jpg

yorum icin sagolda ektomorf demissin, ben endo ve mezo arasinda hangisiyim diye dusunuyordum :D bu bacaklarla ekto biraz zor :D fotoda ust kismin ince gozukmesi bacaklarin kalinligi ve uzun boydan bence , yoksa tanidigim herkes kaliplisin , keske fitness yapsan diyor ... Ayak bilegim dedigim gibi 30 cm ... el ise 20

boyun cok ıyı belınde ınce kas oranını arttırısan 2 yıl ıcınde baya genıs omuzlu gozukursun dıye dusunuyorum anatomın guzele benzıyor degısım pek olammıs beslenmen ıyı degıl demekkı beslenmeye agırlık ver bulk tarzı calıs bence kılo verme

boyun cok ıyı belınde ınce kas oranını arttırısan 2 yıl ıcınde baya genıs omuzlu gozukursun dıye dusunuyorum anatomın guzele benzıyor degısım pek olammıs beslenmen ıyı degıl demekkı beslenmeye agırlık ver bulk tarzı calıs bence kılo verme
Sagol yorumun icin , galiba beslenmeyi hic takmadim o yuzden oldu, Bu yaz sabah ogle aksam gunde 3-4 tane doner, kofte ekmek abur cubur yedim:(

Back
Yukarı