Ersoy Doğru
Üye
Değerli arkadaşlar bu sporu 3 aydır yapıyorum ilk yapmak istediğim fit bi vuçut ama hafif iri olucak 1.79 boyunda ve 80 kg dayım şuanda ön kolyapmak şuanda amacım ama biraz zor gibi görünüyor birde genel olarak yorum yaparsanız sevinirim salona gitme sıklığım haftada en az 3 gündür şuanda haftanın 7 günü müsaitim yorumalırnızı bekliyorum teşekkürler şimdiden.
Değerli büyüklerim ve kardeşlerim 3.ayımı bitirip 4.aya geçiyorum bu sporda daha yeniyim salona max.5 min.3 gün gidiyorum soğukken evde çekildiğim resimlerim resimler biraz farklı göstermiş sanırım normalde daha güzel gözüküyorum
)beslenmeme gelince makarna pilav ve tavuk özellikle yemeye çalışıyorum tatlıyı,hamuru,şekeri çay harici hayatımdan çıkardım 1 aydır yeşil elma yiyiyorum günde birtane ceviz yiyorum sublement kullanmıyorum kullanmayıda düşünmüyorum şuanda belki yağ yakıcı likit olanlardan tüp şeklinde iyi gözüküyo bel cevrem için egzersiz yapıyorum ve yorumlaırnızı bekliyorum.
Boy: 1.79
Kilo: 80
Değerli büyüklerim ve kardeşlerim 3.ayımı bitirip 4.aya geçiyorum bu sporda daha yeniyim salona max.5 min.3 gün gidiyorum soğukken evde çekildiğim resimlerim resimler biraz farklı göstermiş sanırım normalde daha güzel gözüküyorum

Boy: 1.79
Kilo: 80
Eklentiler
Son düzenleyen: Moderatör: