baskn35
Üye
yaş 16 boy 168
kilo 60
Beslenme;
10:00 kalkış 3yumurta beyazı + pekmez veya bal
11:00 kahvaltı 2 tam yumurta + kahvaltılıklar (light peynir, ceviz, badem)
okulda 15:00 100 gr light ton balığı
16:30 okulda mevsim meyveleri
Sabah ve aksam 1 büyük bardak light süt.
18:00 idman öncesi 150 gr tavuk şinitzel, 1 porsiyon pilav veya makarna, salata.
İdman sonrası 1 muz 200 gr tavuk, sebze yemeği (21:30)
idmandan 1 saat sonra 5 yumurta beyazı 22:30
yatmadan 2 yumurta beyazı ve light süt.
Bel 82 den 76 77 civarına düştü
kol 30 dan 32 ye çıktı bildiğim aklımdaki ölçüler..
Arkadaşlar şu aralar ailem üstüme çok geliyor, yani beslenmeyi hiç aksatmadan yapmaya calisiyorum ve gercekten beni zorluyor, kimi der yok boyun uzamaz, kimi der kızlar vücuda bakmıyorki. Bu sporu kız için yapan kim anlamıyorum.
1 kişi şuana kadar kardeşim kolun çok iyi olmuş oran çok iyi olmuş demedi. Motivasyonumda büyük eksiklik var isteksiz gidip geliyorum
haftada 4 günden günde 400 500 mekik cekerdim Son 1 haftadır nerdeyse çalışmıyorum. Anlamıyorum illaha bulk mu olmam gerekiyor? Benim amacım fit vücut ve bu şekilde seviyorum illa kıyafetin patlayacak gibi durması gerekmiyor, ne yapıcam bilmiyorum. Sporu bırakma aşamasındayım. Lütfen yardımcı olun.
Suplement sorucak olursanız sadece 900 gr muscle tech nitrotech kullandım
Onuda idman sonrası 1 ölçek içiyordum kısa zamanda bitti..
Ayrıca beslenmemdeki yanlışları ve eksikleri düzeltebilirseniz sevinirim, haftada 5 gun idman yapıyorum.
kilo 60
Beslenme;
10:00 kalkış 3yumurta beyazı + pekmez veya bal
11:00 kahvaltı 2 tam yumurta + kahvaltılıklar (light peynir, ceviz, badem)
okulda 15:00 100 gr light ton balığı
16:30 okulda mevsim meyveleri
Sabah ve aksam 1 büyük bardak light süt.
18:00 idman öncesi 150 gr tavuk şinitzel, 1 porsiyon pilav veya makarna, salata.
İdman sonrası 1 muz 200 gr tavuk, sebze yemeği (21:30)
idmandan 1 saat sonra 5 yumurta beyazı 22:30
yatmadan 2 yumurta beyazı ve light süt.
Bel 82 den 76 77 civarına düştü
kol 30 dan 32 ye çıktı bildiğim aklımdaki ölçüler..
Arkadaşlar şu aralar ailem üstüme çok geliyor, yani beslenmeyi hiç aksatmadan yapmaya calisiyorum ve gercekten beni zorluyor, kimi der yok boyun uzamaz, kimi der kızlar vücuda bakmıyorki. Bu sporu kız için yapan kim anlamıyorum.
1 kişi şuana kadar kardeşim kolun çok iyi olmuş oran çok iyi olmuş demedi. Motivasyonumda büyük eksiklik var isteksiz gidip geliyorum
haftada 4 günden günde 400 500 mekik cekerdim Son 1 haftadır nerdeyse çalışmıyorum. Anlamıyorum illaha bulk mu olmam gerekiyor? Benim amacım fit vücut ve bu şekilde seviyorum illa kıyafetin patlayacak gibi durması gerekmiyor, ne yapıcam bilmiyorum. Sporu bırakma aşamasındayım. Lütfen yardımcı olun.
Suplement sorucak olursanız sadece 900 gr muscle tech nitrotech kullandım
Onuda idman sonrası 1 ölçek içiyordum kısa zamanda bitti..
Ayrıca beslenmemdeki yanlışları ve eksikleri düzeltebilirseniz sevinirim, haftada 5 gun idman yapıyorum.
Eklentiler
Son düzenleme: