• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

3 aylık değişim 93 ten 86 kiloya

captctlk

Üye
ilk fotoğrafımı 2 nisan 2012 de 2.fotoğrafım 4 temmuz 2012 de çekilmiştir

düzenli olarak vg yapıyorum

daha önceki aylarda 107 kiloydum 93 kiloya düştüm

şuan boyun 183 cm kilom 86

sizce kaç kilo daha vermeliyim ?

yada bu kiloda kalıp vg ye devam mı edeyim ?

görüşleriniz benim için önemli

şimdiden teşekkür ederim :)

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 925
  • 2.jpg
    2.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 897
Bide foto koyarken eline dumble alma cok istiyosan kaslarını sıkarak foto koy bu sekilde yorumlamak zor oluyo ve kolların yaglı gözüküyo

"AMAN TANRIM!3 ayda müthiş bir değişim! o göğüsler o kanatlar o trapezler o sixpackler olağanüstü!" yazmamızı falan mı bekliyorsun?anlayamıyorum 2-3 ay body yapan kendini harbiden gelişmiş sanıyor ve bununla ilgili binlerce post var.spora başladığınızda olduğunuzdan daha iyi olursunuz çünkü kaslar ağırlık kaldırmaya alışkın değildir ufak çaplı bir büyüme olur ve o en az 3 ay öyle olur.yani bu size özel birşey değildir herkesde genelde böyle olur. ben de 2.ayımda "şiştiğimi" sandım fakat fotoğraf çekipte insanlara göstermeye çalışmadım.nitekim çoğu üyede koymamıştır.lütfen ama lütfen 2-3aylıkken (hatta 1 haftadır spor yaparken bile)fotoğraf çekip olumlu yönde yorum almayı beklemeyin.
ama tamamen realist bir şekilde yorum yapmamı istersen gördüğüm tek değişiklik sanırım amele yanığı olmuşsun bir de atletin rengi solmuş.
iyi çalışmalar.

Yüzün falan değişmiş zayıflayınca daha iyi olmuşsun yanı, 3-4 ay sonra çok daha iyi yerde olacagın kesin. başarılar

"AMAN TANRIM!3 ayda müthiş bir değişim! o göğüsler o kanatlar o trapezler o sixpackler olağanüstü!" yazmamızı falan mı bekliyorsun?anlayamıyorum 2-3 ay body yapan kendini harbiden gelişmiş sanıyor ve bununla ilgili binlerce post var.spora başladığınızda olduğunuzdan daha iyi olursunuz çünkü kaslar ağırlık kaldırmaya alışkın değildir ufak çaplı bir büyüme olur ve o en az 3 ay öyle olur.yani bu size özel birşey değildir herkesde genelde böyle olur. ben de 2.ayımda "şiştiğimi" sandım fakat fotoğraf çekipte insanlara göstermeye çalışmadım.nitekim çoğu üyede koymamıştır.lütfen ama lütfen 2-3aylıkken (hatta 1 haftadır spor yaparken bile)fotoğraf çekip olumlu yönde yorum almayı beklemeyin.
ama tamamen realist bir şekilde yorum yapmamı istersen gördüğüm tek değişiklik sanırım amele yanığı olmuşsun bir de atletin rengi solmuş.
iyi çalışmalar.

bu resimler 9 ay öncesine ait.

ben kendimi gelişmiş falan sanmıyorum. ayrıca 1 yıldır düzenli olarak spor yapıyorum.sizin bu sporla daha iç içe olduğunuzu bildiğim için sadece fikirlerinizi almak istedim. yinede teşekkür ederim yorumlarınız için...

Eklentiler

• 024.JPG
    024.JPG
    87,9 KB · Görüntüleme: 390
  • 028 (1).jpg
    028 (1).jpg
    67,3 KB · Görüntüleme: 390
80 kg olsan yeterli ama yağ yakman gerekli hergün 30 dk tempolu yürüyüş yap. Beslenmene dikkat et protein ağırlıklı beslen.

günde 30 dk tempolu yürüyüşle yağlarını yakıp daha güzel bi görünüme sahip olablirsin ama spor salonuna yazılman şart kendini geliştirmek istiyorsan

Back
Yukarı